2013. november 6., szerda

Sziasztok Manók!..

Megint itt vagyok egy újabb részel.Remélem tetszik amit csinálok!Most nem szaporítanám tovább a szót.Iratkozzatok fel és kommenteljetek a kedvemért.:) Jó olvasást!.:)

5.fejezet

2013.December.24 (Kedd)
15:02

*Harry szemszöge*

Amikor megfordult,hogy szóljon vegyem vissza az "álruhámat",nagyon meglepődtem.Azt gondoltam,hogy valami mást mond....mondjuk,hogy "Holnapra a címlapon leszünk!" vagy ..nem is tudom...Már paranoiás vagyok!!A hírnevem miatt nem sok emberben bízom a családomon kívül..sokan csak ki akarnak használni..De ő nem olyannak tűnt..kedves volt és..ártatlan..legalábbis annak nézett ki így elsőre.Valami nagyon megfogott benne.Talán az,hogy nem sikított amikor meglátott..ez mindenképpen egy jó pont.Nem hiszem,hogy találkoztam volna ilyen rajongóval az eddigi pályafutásom során.Vagyis de...Elenor volt még ilyen.És tessék!Már régóta Louis barátnője és szeretik egymást.Vagy Ő nem is rajongó??..Miket beszélek!Annak kell lennie..a nyaklánc,a filmünk és az,ahogyan rám nézett..biztos a fandomunk oszlopos tagja.

De hogy ÉN mennyire hülye vagyok!!!!!Meg sem kérdeztem a nevét.A telefonszámát meg hiába deríteném ki,felhívni nem tudnám,mert a mobilja a folyosón van szanaszét.Most akkor hogy találom meg?

*Becky szemszöge*

Alig bírtam magamhoz térni a sokkból,amit a puszta tény okozott,hogy találkoztam Harryvel.Azok a szemek...elmerültem bennük,mint egy mély óceánban...a smaragdzöld tenger.Micsoda találó név!Legszívesebben életem végéig úszkáltam volna a látványában.Nagyon aranyos volt tőle,hogy nem küldött el a fenébe,hiszen mégiscsak én mentem neki.Plusz!Még azt is elintézte,hogy bejussak a filmre.Én meg csak gondolkozom a történteken..ahelyett,hogy nézném.Hálátlan vagy Rebecca Morris! :D..De ha egyszer nem tudok másra koncentrálni.A filmben,ha meglátom Őt eszembe jut a "találkozónk" és már el is vannak terelve a gondolataim a mozizásról.Ő a leghelyesebb fiú a világon!

Mikor vége lesz a filmnek,felhívom Pollyt!....Vagy mégsem!A mobilom.Mit kapok én ezért otthon?!Új telefont biztos nem...De hogy beszéljek így barátnőmmel??.Tudnia kell arról,ami történt!Ha most ő is itt lehetne,minden egyszerűbb lenne.Lehet együtt buktunk volna bele az én barna hercegembe...Vagy akor nem is találkoztunk volna?Vajon a sors akarta így?

*Liam szemszöge*

-Hol a francba van már Harry???Azt mondta,hogy 5 perc és itt van..de már 20 perc is eltelt és nincs sehol!!Mindjárt vége a filmnek és még nem választottunk.-mire az utolsó szót kimondtam,Hazza nagy,önelégült mosollyal,nyugodtan lépett be az eldugott szoba ajtaján.
-Hol jártál pajtás?-kérdezte Louis vigyorogva.-Talán egy kisebb kalandban volt részed??-húzgálta szemöldökét.
-Nem Lou!..Vagyis de!-Harry arcán AZ a furcsa mosoly jelent meg...
-Harry!Nem megmondtam,hogy ...-kezdtem bele mérgesen a szokásos mondókámba,de Harry félbeszakított.
-De megmondtad,hogy ne kezdjek ki rajongókkal.Már annyiszor elmondtad,hogy kívülről fújom.Nyugi!-jött oda mellém és hátba vágott.-Volt kalandom,de nem olyan amire Louis gondolt.-nevetve kacsintott legjobb barátjára,majd belekezdett a mesélésbe.

Mindenki jót nevetett a kis történeten..még én is!Csak az a baj,hogy Harry most töbet gondol bele ebbe az egész ütközésbe,mint ami.Mindegy!

Nagy nehezen a felvételeket-amiket a "bérelt" riporterünk készített tíz rajongónkkal-sikerült elindítani.Amikor az utolsó lányhoz értünk..furcsa dolog történt.Harry úgy ugrott fel a helyéről,mint egy kislány.Oda szaladt a képernyőhöz és rámutatott.
-Ő az!Fiúk Ő az!El sem hiszem!-mondta vigyorogva,majd hirtelen elővette a komoly arckifejezését és felénk fordult.-Srácok,én szeretném,ha őt választanánk!Lepjük meg Őt!
-Nem!Őt te már meglepted!A 3. lánynak ÉN vagyok a kedvence....szerintem őt kéne választani.-nyavajgott Niall,míg harapott a szendvicséből.
-Ő még csak el sem mondta,hogy ki a kedvence...-jelentette ki Zayn.
-De én tudom!Én vagyok az.Láttam,ahogy rám nézett.Kééérlek fiúk....csak most az egyszer...naaaaaaa...-könyörgött.
-Jólvan..legyen.-azoknak a bociszemeknek nem lehet ellenállni..így beleegyeztünk..kivéve Niallt.
-Niall?-nézett rá kérdően Harry.
-Nem is tudom Hazz..-Niall.
-Naaaa...veszek neked egy Nando's menüt csípős csirkével!Mit szólsz??
-Jó!!!-vágta rá a szőke tagunk,amin ismét jót nevettünk.
Megint Harry akarata érvényesült...meglátjuk mi lesz ebből!

15:55

*Becky szemszöge*



Mindjárt vége a filmnek és mehetek haza..vagyis a bácsikámhoz.Hihetetlenül jó volt...már amennyit láttam belőle,mert végig agyaltam.Egy-két rész azért megmaradt..például,amikor Liam lehúzta Harry nadrágját a színpadon..vagy amikor Harry nekimegy a fűnyíróval a kerítésüknek...vagy amikor Harry álmosan motyog valamit az ágyban...Ez mind amire emlékszem,de ezekre nagyon is jól.:D És ezek is Harryről szólnak..Felettébb érdekes nem??..:D Minden gondolatomat Ő köti le..Életem legjobb napja a mai,noha történt egy-két rossz dolog is,De mégiscsak találkoztam Harold Edward Styles-al!!Ennél jobb nem is lehetne!!

Abban a pillanatban,hogy az utolsó mondatomat gondolatban kimondtam,az a férfi jelent meg a vásznon,aki kérdezgetett.Mikor beszélni kezdett,a figyelmem élesedett.
-Halihó Lányok!Emlékeztek rám?10 szerencsés rajongóval interjút készítettem,amit 5 nem mindnnapi srác nézett meg,majd.....kiválasztottak EGY valakit közületek,akit különleges meglepetésben részesítenek a következő percekben."Mi??? De hát én is meséltem a fiúkról...Harry biztos látta a kisfilmem."-kezdtem el aggodalmaskodni.Tudom,hogy furcsán hangzik egy rajongótól,de azt kívántam hogy ne engem válasszon...Szinte imádkoztam magamban.Egyszercsak felgyúltak felettem a fények."Isten ellenem van..."-gondoltam.Ekkor a sor másik felében is felkapcsolták a lámpákat....Harry ott állt mostmár talpig elegánsban,csábító mosollyal az arcán.Álltó helyemben össze tudtam volna esni a látványától.Úgy nézett ki,mint egy félisten!!!!

A szívem mindennél gyorsabban vert,majd kihagyott egy-egy ütemet,amikor elindult a zene (http://www.youtube.com/watch?v=rDqoIhiUJp4) és közeledni kezdett..

♫Now you were standing there right in front of me

I hold on it's getting harder to breathe

All of a sudden these lights are blinding me

I never noticed how bright they would be♫


Ez az Ő saját dala..és nekem énekli.Ahogy odalépett hozzám,félénken megfogta a kezem....Míg énekelt végig a szemembe nézett...Minden apró mozdulatának jelentése volt...Nem tudtam másra figyelni,csak Rá!!Szemei ragyogtak,telt ajkai mosolyt formáltak arcára.Kizártam az egész világot!A refrénkor a vászon elé húzott.Mire a dallam megint lassúra váltott,mi már egymással szemben álltunk.Átkarolt és elkezdett velem jobbra-balra dülöngélni...azt hiszem táncoltunk.Igazából nem nagyon voltam magamnál...de leírhatatlan érzés volt a közelében lenni.

♫Don't let me
Don't let me go
'Cause I'm tired of sleeping alone♫


*Harry szemszöge*

Míg Jimmy,a riporterünk mondta amit kellett,volt időm beállni annak a sornak a végébe,ahol Ő ült.A fények ránk szegeződtek és elindult a zene.Talán még soha nem voltam ilyen ideges éneklés előtt..kivéve az x-factorban,de az teljesen más helyzet volt.Nem tudtam nem mosolyogni rá,hiszen olyan ártatlanul és ijedten nézett rám.Mintha most látna először..azzal a megegyezéssel,hogy most sem vert le hiszti rohamot....Aminek őszintén szólva nagyon örültem.Végre belekezdtem a szövegbe,amivel pár másodpercet késtem,de a rutinom miatt,nem hiszem,hogy bárkinek is feltűnt volna.Mondjuk körülöttünk rengeteg lány volt..de ők elvoltak foglalva sikítozással,ugrálással vagy éppen sírással.Kivételesen nem figyeltem senki másra,csak Rá!Mikor odaértem elé megfogtam a kezét és igyekeztem tartani a szemkontaktust...Gyönyörű zöld szemei vannak..mint az enyémek.Nem nagyon láttam még egy embert rajtam kívül,akinek ilyen színekben pompáznának a szemei.Kicsit világosabb,mint az enyém..de annál szebbek.Mikor felgyorsult a ritmus,gondoltam egyet,megragadtam a kezét és elhúztam a vászon elé.Átöleltem a derekát és táncoltunk...úgy igazán!Így még soha nem éreztem egy tánc közben..Általában a "vad" és "forró" igék jellemzik a táncolási stílusomat..de ez most inkább sikerül aranyosra és érzékire.Felülmúlhatatlan érzés volt a karjaimban tartani...

*Louis szemszöge*

Louis fél..:DD
Mikor Harry elkezdett arról a csajról beszélni,már tudtam,hogy valami nincs rendben.Tippem is volt,hogy mit akarhat tőle..de le lettem hurrogva.Pedig én látom,amit látok!!Ebből még lesz valami!Amikor Hazza ugrálva kéri,hogy énekelhessen neki,majd remegő lábakkal áll ki elé,az jelent valamit!!Ha Louis bácsi azt mondja,akkor az biztos úgy is lesz!!..Kivéve amikor nem..de az most nem számít.Kezdek féltékeny lenni az én szerelmemre..Még a végén ez a csajszi ellopja az én Répapürémet!!..:D

6 megjegyzés:

  1. Igazad volt, tudod fokozni. Wow, ez is valami fergeteges rész lett... A végére annyira meg fogod szerettetni velem, hogy el sem tudom majd engedni. :) Máris hatalmasak a karakterek... Niall, a kis zabáló, "az én rajongóm győzzön" emberke, Louis és a féltékenysége...meg maga az az elengedhetetlen humor. Imádom az egészet úgy ahogy van! És Harold-ról ne is beszéljünk...*Sóhajtás*

    VálaszTörlés
  2. Te jó ég nagyon siess a kövi részel! :)

    VálaszTörlés
  3. Igyekszem.:) Örülök hogy tetszett.:)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett siess :)

    VálaszTörlés