2013. november 24., vasárnap

Hi manócskák!.*.*

És igen!!!!!!!!Átléptük a 2000 oldalmegjelenítést.Bevallom nem számítottam ilyen nagy népszerűségre,de mindennél jobban örülök nektek!Köszönöm!.<3

1DDay volt tegnap.:P Hát...tartalmas 7 és fél órát tudhatunk magunk mögött..:P Nekem iszonyatosan tetszett és az első perctől az utolsóig megnéztem a legjobb barátnőmmel.Szeretném,ha kommentbe leírnátok nektek mi(k) volt(ak) a kedvenceitek!.:) Nekem az amikor Harry edzett...*.* azok az izmok..:P awww...

Oké...nem beszélek tovább..:P Iratkozzatok fel,kommenteljetek!Jó olvasást! :)

12.fejezet

2013.December.29. (Vasárnap)
21:56

*Becky szemszöge*

Biztosra merem állítani,hogy anyára ráhoztam a szívbajt,mert elég ijedt arcot vágott,amikor bejött.Szerintem ami a kezében volt,azt tutira elhajította.
-Mi történt?-lihegett,mert gondolom szaladt idáig.Intettem neki,hogy jöjjön oda a géphez.Hangosan kezdte el olvasni a cikket,ami ezt az egész felhajtást okozta.

"Ezek a lányok!

Mint azt mindannyian tudjuk,a One Direction legfiatalabb tagja,Harry Styles a nők gyenge pontjai közé tartozik.De a barna loknijai,csillogó zöld szemei és gödröcskés molyosa kit nem vesz le a lábáról?
Ez egy jó kérdés és még mindig megválaszolatlan,ugyanis Harry újból kivetette hálóját.Ahogy az a képen is látszik,nagyon is jól érzik magukat együtt.A meghitt és aranyos ölelés közepette barna hercegünk egy kis dobozkát adott át a titokzatos lánynak,majd egy érzéki arcra puszival köszöntek el egymástól.A fiatal hölgy a búcsúzkodást követően egy Párizsba tartó géppel hagyta el Londont.
Vajon egy komoly kapcsolat első pillanatait rejtegeti ez a fénykép?Reméljük Harry nem hagyja sokáig kétségek között imádott rajongóit!"

-Jesszus Beck!-hüledezett anya.-Ezek az újságírók már mindenből világhírt csinálnak!Éreztem,hogy ennek lesz valami hátulütője is...Most mégis mit fogsz csinálni??-kérdezett.Nem volt mérges,csak meg lepődött,ahogy én is.Erre nem számítottam...
-Fogalmam sincs.Talán beszélnem kellene Harryvel...csak félek,hogy mérges lesz!
-Hát attól ne félj!Ő ölelgetett annyira,ahogy látom ezen a fényképen.Vagy nem?!Meg a moziban is ő kezdeményezett,pedig sejthette,hogy ez lesz belőle.Ő egy világhírű énekes,akinek minden mozdulatát követik.Figyelhetett volna jobban is,szóval ez nem a te hibád!Most irány aludni,mert holnap jön Polly és jól el fogsz fáradni a beszélésbe.-puszilta meg a homlokom,majd kiment.Én kikapcsoltam a laptopomat,lekapcsoltam a lámpát és befeküdtem az ágyamba.Sokáig csak forgolódtam és gondolkoztam azon,hogy most mi fog következni.Remélem Harrynek nem lesz baja belőle!!

2013.December.30. (Hétfő)
10:01

*Polly szemszöge*

Végre hétfő!!!Mióta Becky elment Londonba erre a napra várok,mert végre valahára beszélhetek vele személyesen is a történtekről.Tegnap sajnos nem tudtam elmenni,mert vendégeink voltak és anyának kellett segítenem itthon.Hát persze,hogy a legtávolabbi rokonoknak,akiket 3 évesen láttam utoljára,pont akkor kell jönnie látogatóba,amikor a legjobb barátnőm hazaér!Milyen irónikus nem?!De mindegy,mert most lesz elég időnk a beszélgetésre,ugyanis a következő két éjszakán ott alszok náluk.Együtt szilveszterezünk az idén is,csak úgy,mint 5 éve mindig.

A pakolást igyekeztem gyorsra fogni,mert már alig vártam,hogy ott lehessek.Csak bedobtam pár ruhámat,a fésűmet és a fogkefémet egy táskába és már itthon sem voltam.Szerencsére kocsival hamar odaértem és kopogás nélkül nyitottam is be a házba.
-Szia Polly!Már vártunk.Hogy vagy?-kérdezte pótapukám egy puszival egybekötve.
-Szia.Köszi jól vagyok.Becky??-kérdeztem sietősen.
-Fent van a szobájában..azt hiszem még alszik.
-Oké,köszi!-és már szaladtam fel a lépcsőn.Egy erősebbre sikerült lökéssel már bent is voltam barátnőm szobájában,majd egy jól irányzott ugrással az ágyába vetettem magam.-De jó újra látni!!-szorongattam meg.
-Jajj Polly,a szívrohamot hoztad rám!Azt hittem Louis van itt..-kicsit nyúzottan,de nevetve beszélt.

Egész nap csak beszéltünk,beszéltünk és beszéltünk!Még 13 év után is rejtély maradt számomra,hogyan tud ez a lány megállás nélkül hadarni!!A 6 nap történéseit szinte egy levegővétellel mondta el.Megmutatta a tegnapi cikket is,amihez igazából nem tudtam mit hozzáfűzni.Várható volt,hogy ez fog történni...

20:20

*Becky szemszöge*

Már megfürödtünk Pollyval,amikor beültünk a gép elé netezni.Felmentem twiterre és láss csodát!Niall is éppen online volt,így ráírtam.

#Becky Morris:Halihó Ír Manó!Mizujs veletek?"

Polly szemei elkerekedtek,ahogy észrevette,kinek írtam az üzenetet.Amikor a válasz is megérkezett,már pislogni sem mert,nehogy lemaradjon valamiről.

#Niall Horan:Szia Beck!De jó,hogy írtál!Akkor most beszélhetünk SKYPE-on???Biztos ráérsz,mert ilyenkor már kinek van dolga?!!.:D Szólok a többieknek is.Addig te lépj be!!El ne menj!.:P

Barátnőm váratlanul a magasba ugrott.
-Na neeeeeeeeee!Komolyan beszélni fogunk a srácokkal???Becky..pizsamában vagyunk!-húzgálta pólóját és végig nézett magán...szinte fel volt háborodva.De tetszett,hogy ennyire izgatott,mert nem sűrűn szokott így reagálni.
-Úgy látszik,hogy beszélünk velük...Niall eldöntötte!!Te is hallottad..még válaszra sem adott időt!.-nevettem.-Azzal meg ne törődj,hogy pizsiben vagyunk.Louis úgysem szégyenlős!!-a mondat végét már alig bírtam kinyögni,mert annyira nevettem.Mindig eszembe jutnak a hülyeségeik!

20:37

*Harry szemszöge*

Tegnap éjszaka nem túl sokat aludtam,mert folyamatosan Beckyn járt az eszem.Mindig arra gondoltam,hogy "Vajon most mit csinálhat?"Ez egy hülye gondolat volt,ha jobban belegondolok,mert mégis mit csinálna az éjszaka közepén?!Nem tudom miért,de olyan...furcsán hamar a szívemhez nőtt.Még ha nem szándékosan is,de mindig az eszembe jut.Egyszerűen megfogott a személyisége és kész!

Mivel fáradt voltam,úgy döntöttem,hogy korán lefekszem és kipihenem magam,mert ha a turné folytatódik, úgysem tudom.Amikor rátettem a fejem a párnára,még mindig éreztem az illatát...nem húztam át az ágyneműt.Ne kérdezzétek,hogy miért,mert magam sem tudom!!Magamhoz öleltem a takarómat és behunytam a szemem.Abban a pillanatban rontott be Niall  és elkezdte ütögetni a hátam,hogy keljek már fel végre.
-Csak egy kérdést!-ültem fel és mutattam fel a mutató ujjamat.-Hogy az Istenbe keljek fel,ha még el sem aludtam??!!
-Jah..bocsi.-vigyorgott.
-Mi van?Mitől vagy ilyen izgatott?-kérdeztem meg végül,mert csak állt ott egy szó nélkül,de látszott rajta,hogy bármelyik percben elszaladhat.Meg kicsit türelmetlen is voltam...nem szeretem,ha megzavarnak pihenés közben.Olyankor egy csöppet hisztis szoktam lenni...
-Ne legyél durca!Inkább gyere le,mert videócsetelünk Beckyvel.
-Mi?Most?-kérdeztem vissza,de már válasz nem érkezett,mert elrohant.

Annyira siettem,hogy a takaró rátekeredett a lábamra és hanyatt estem.Egy csendes káromkodást követően sikerült feltápászkodjak.A nappaliig szaladtam,ahol már a többiek is lent voltak.

*Becky szemszöge*

Még írtam egy üzenetet Niallnak,hogy itt van Polly is.Nem akartam,hogy azt higgyék szándékosan lett megszervezve az egész,hogy híres legyek a baráti körömben.De mivel a szőkeség azt írta,hogy nem baj,már nem aggódtam miatta.Azonnal hívtak is,én pedig felvettem.
-Becky!De meghíztál mióta nem láttalak!!-kiáltott Louis és a szája elé kapta a kezét.Míg ott voltam rengeteget ettem Niallel és ezért azzal szekált,hogy el fogok hízni.Nem hagyhatta szó nélkül,hiszen ő Louis Tomlinson!!.:D
-Louis!Ne már,mert megbántod vele!-kiabált rá Niall.-Szia Becky.-puszilta meg a kamerát.
-Nem bántott meg!Tudom,hogy a répától besárgul egy idő után a foga..-"súgtam".-Sziasztok!Hogy vagytok?-kérdeztem mosolyogva.
-Jól vagyunk.De te nem is küldesz nekem puszit???-húzta le a száját a szőkeség.A többiek csak kinevették,ahogy mi is Pollyval.
-De..tessék.-hangosan cuppantottam egyet.
-Köszi.-vigyorgott elégedetten.
-Hát Harry hol van?-érdeklődtem,mert nem láttam sehol.
-Mi már nem is vagyunk elég jók ne...-Zayn nem bírta befejezni a mondatot.Csak annyit láttam,hogy Hazz egy csinos ugrással az ölükbe ugrott és bepózolt.
-Itt vagyok!Hallom hiányolsz!Szi-a..Bec-ky...-hirtelen elhallgatott.Gondolom észre vette,hogy nem egyedül vagyok a kamera túloldalán.Rajta kívül mindenki nevetett.Megcsapta Liamet,hogy hagyják abba,majd amikor tényleg elcsendesültek,belekezdtem.
-Srácok,ő itt Polly Thomas,a legjobb barátnőm!-mutattam be.
-Sziasztok!-mosolyogva intett Polly a kamerába.
-Szia,Harry vagyok.Ők pedig Niall,Zayn,Liam és...
-Jeremy!-vágott közbe Louis.Egy kisebb nevető rohamot követően Harry folytatta.
-Ő Louis!Ne higgy neki,mert mindig a hülyéskedésen jár az esze.Már ha van neki olyan!-vigyorgott Hazz,de Louis egy hajhúzással jelezte,hogy neki ez a beszólás nem igazán tetszett.
-Amúgy Ő is directioner,szóval ez az egész felesleges volt.-nevettem.
-Jól van na!Te is bemutattad,pedig már meséltél róla.-védekezett a göndörke.

20:46

Már egy jó ideje beszélgettünk,amikor Polly felhozta a cikket.Őszintén szólva örültem,hogy nem nekem kellett szóba hoznom.A fiúk is rögtön kapcsoltak,de Harry válaszolt először.
-Tudom...Nálunk 3 magazinban is írtak a "szerelmünkről"!És lenne egy kérdésem...-egy kicsit elhallgatott.-Te véletlenül nem tudod,mikor kértem meg a kezed???És azt is elárulhatnád,hogy mit válaszoltál?Csak mert minden kiesett az eljegyzésünkkel kapcsolatban!!-nevetett Hazza.
-Hááát...nem is tudom.Nekem sem tiszta ez az egész.Nem ismételnéd meg még egyszer A KÉRDÉST??Jah..és egy új gyűrűt is vehetsz majd,mert a másikat nem találom sehol.-vettem a lapot és beszálltam a játékba.
-Majd még annak is eljön az ideje,de csak személyesen!..-kacsintott bele a kamerába.A válasza hallatán
elpirultam egy kicsit.-Ne de most már beszéljünk komolyan...Nem kell velük törődni,amíg nem zaklatnak.Mert ugye ilyenről szó sincs??-aggódó tekintettel fürkészte a monitort.
-Nem..legalábbis eddig.Nem mondtam el csak a szüleimnek és Pollynak,hogy ott voltam nálatok.De őket is megkértem,hogy tartsák a szájukat.
-Nem kell!Engem nem zavar...vagyis minket nem zavar,ha megtudják,hogy a barátunk vagy.Ugye fiúk?-nézett hátra.A többeik egyetértően rázták a fejüket és "aha"-ztak.Nagyon aranyos tőlük.-Bocsi,hogy ilyen helyzetbe hoztalak...-vakarta meg tarkóját.
-Harry ne már!!Nem baj,mert nem te tehetsz róla.Nem csináltunk semmit..amúgy meg legalább egy kicsit felpezsdül az unalmas életem. -nyújtottam ki a nyelvem,amit mind az öten viszonoztak.Elég érdekes látvány
volt...olyanok voltak,mint valami lihegő kiskutyák...főleg Niall!! :D
-Okés,de akkor ígérd meg,hogy ha bármi kellemetlen dolog történik veled,a családoddal vagy akárkivel a szeretteid közül,azonnal szólsz nekem!
-Ígérem!!-adtam be a derekamat.Nem gondolta,hogy bármi ilyesmi is megtörténhet.

Beszélgettünk még egy kicsit,majd elköszöntünk.Jó volt újra látni és hallani őket.Hogy Pollyval mi van?Azóta pörög,mint akit felhúztak és oda meg vissza van,hogy beszélhetett velük.Iszonyat nehezen,de sikerült ágyba dugnom és végre aludhattunk,bár már éjfél is elmúlt.

2013.December.31. (Kedd)

Reggel Polly bátyja elhívott a házibulijába,így nála töltöttük az egész délutánt.Segítettünk feldíszíteni a házat,kiönteni a pezsgőt poharakba és csináltunk szendvicseket meg virslit...reeeeengeteg virslit!!..:D Mire végeztük,a haverok is megérkeztek és kezdetét vette a szórakozás.Sokat táncoltam és beszélgettem,de valami nem volt az igazi.Nem olyan volt,mint Louis bulija...Persze itt is jól éreztem magam,de nem volt ott az  az 5 csacsi fiú,akik elhülyéskednének.Nagyon hiányoztak már most,pedig alig 3 napja jöttem csak el.Mi lesz,ha soha többet nem láthatom őket??Sok dolguk van és lehet meg fognak feledkezni rólam,ha folytatódik a turné...elvégre én még mindig csak egy rajongójuk vagyok..

Pontban éjfélkor,amikor koccintottunk megcsörrent a telefonom.Harry fényképe volt a kijelzőn,így arrébb mentem,hogy felvehessem.
-BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!-kiáltották egyszerre.
-Nektek is!-szóltam bele mosolyogva.-Hogy vagytok??-kérdeztem.
-Na...shhh!!Nem hallok semmit!-szólt rá a többiekre Harry.-Várj egy kicsit,kimegyek.-hallottam,ahogy elhalkulnak a zajok a vonal másik végén.-Na,itt vagyok.Mit kérdeztél?
-Azt,hogy mi a helyzetű?-ismételtem meg a kérdésemet.
-Louis és Niall megint kihozták magukból az állatot.-nevetett.-Amikor bulizunk,valahogy mindig rájuk jön!De legalább nem isznak,mert pár perc múlva fellépünk.És veled mi van?Hallom te sem otthon ünnepled az új évet.
-Úgy mondod,mintha te olyan jó fiú lennél!-nevettem.-Amúgy jól hallottad,tényleg nem vagyok otthon.Polly bátyja elhívott egy házibuliba..de nem olyan jó nélkületek.-szomorúan mondtam a végét.
-Hát gondolj rám sűrűn és akkor jobb lesz.-hallani lehetett a hangján,hogy mosolyog.-És vigyázz azzal a pasassal...-komolyodott el hirtelen.
-Kivel?Polly bátyjával?Ezt meg hogy érted?-értetlenkedtem.
-Semmi..most mennem kell mert kezdünk.Szia..vigyázz magadra.-tette le a telefont.Jól esett,hogy gondoltak rám,de mi volt ez Harrytől?Miért kell nekem vigyázni a legjobb barátnőm testvérével,akit nem mellesleg kiskorom óta a saját bátyjámnak tekintek??Nem értem,miért aggodalmaskodik!

5 megjegyzés:

  1. Ha már így kérdezted, nekem nagy kedvencem volt Liam bunyója, de Harry és Niall közös edénykészítő pillanata is. :D
    Ez a rész is csodás, már csak azt várom mindennél jobban, hogy mikor és hogy találkoznak újra. És ejej Harry, de kis féltékeny vagy! :D Szabad az ilyet?
    Egyszóval szuper, ahogy van. Gratulálok ismét csak! <3

    VálaszTörlés
  2. Nagyon Szupperr!!!
    Hozd hamar a kövit... :D :3
    Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra....:D :3 xD

    VálaszTörlés
  3. Szia Mia!Hozd a kövit mert megeszlek!! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett és alig várom a kövit :) kb. mikor találkoznak újra?:)

    VálaszTörlés
  5. gonosz leszek és nem árulok el semmit..:P de annyit azért mégis,hogy megéri várni az újra találkozásukat..:) de nem fogom sokáig húzni az időt..:) megígérem.:) és köszönöm.:) <3

    VálaszTörlés