2014. július 14., hétfő

69.fejezet

"Újra itthon!"


Hola!:P ( éppen benne vagyok az intenzív spanyol tanulásban!:P )
Na mit vesztek észre?!69.résznél járunk!Harry és a '69'-es szám kapcsolata...hát igen...:D Na de visszatérve..örültem,hogy az elősző fejezet ennyire tetszett,tényleg jó látni,hogy ennyire örültök a Barry párosunk boldogságának!.:)És hát megvan a 30 rendszeres olvasóm!Köszönöm!! *.* <3
 Remélem most sem fogok csalódást okozni..:) Jó olvasást Manócskák!<3

2014.December.28. (Vasárnap)
04:15

*Anne szemszöge*

Amikor Harry itthon van,mindig elfog egy olyan biztonságérzet,ami máskor hiányzik.Nem a saját biztonságom hiányolom,hanem a Harryét.Amikor kilóméterekre van tőlem,nem tudom megvédeni,nem tudom azt mondani neki,hogy pár perc és ott vagyok.Nincs mellettem,az anyja mellett,ahol lennie kellene.Aznap,amikor elvittük az első x-faktoros válogatásra még nem sejtettük,hogy ennyire sikeres lesz...Nem voltam rá felkészülve,hogy elveszítsem a kisfiamat...vagyis jobban mondva nem voltam kész arra,hogy egyik napról a másikra felnőjön!De mégis ez történt.Már nem az a csintalan apróság,akit pátyolgatnom kellett a nap 24 órájában...már felnőtt férfi lett belőle,komoly párkapcsolatban.

Igazán élveztem,azt a pár napot,amit Harry és Becky velünk töltöttek,mert így végre a fiammal lehettem,ugyanakkor megismerhettem Beckyt,aki miatt benőtt az én drágám fejelágya.Becky egy nagyon aranyos,segítőkész és kedves lány,és tisztán látszik rajta,mennyire szereti Harryt.Úgy fogadja el amilyen és nem akarja megváltoztatni.És ahogy láttam nem csak velem találta meg a közös hangot,hanem Gemmával is.Teljes szívemből remélem,hogy Harry megtartja magának,mert ez a lány kincset ér!!!

Tegnap megkértek,hogy keltsem fel őket,mert korán el kell induljanak,ha időben oda akarnak érni a koncertre.Amikor benyitottam Harry hálószobájába még síri csend volt,csak a szuszogásukat lehetett hallani.Halkan elhúztam a függönyöket,így az ablakon bebújtak a hajnali napsugarak,ezzel halvány fénnyel bevilágítva a szobát.Amikor az ágy felé néztem,akaratlanul is elmosolyodtam.Becky feje a fiam mellkasán pihent,aki szorosan magához ölelte a lányt,a lábukat meg összekulcsolták.Kissé megkönnyebbültem,hogy nem anyaszült meztelenül találtam rájuk,mert az mégiscsak kínos szituáció lett volna.De így tényleg aranyosak voltak és szinte meg sem akartam szakítani ezt az idilli pillanatot...de sajnos muszáj volt.
-Kincsem!-simogattam meg Harry vállát.-Negyed öt van,kelnetek kell!-pusziltam meg az arcát.
-Csak még 5 percet anya!!-motyogta félálomban,majd átfordult a másik oldalára,és elrejtette az arcát a párnájába.Amikor fiatalabb volt,és én ébresztettem,mert iskolába kellett mennie,akkor is mindig ezt csinálta.
-Jó reggelt Anne!-mosolygott rám Becky álmosan,miközben igyekezett felülni.Gondolom arra kelt fel,hogy Harry megmoccant mellette.
-Jó reggelt!-köszöntem neki én is,majd visszafordultam Harryhez.-Kisfiam!Ha nem kelsz fel mire visszajövök,kénytelen leszek a régi módszert alkalmazni!!-mondtam neki.Hiába nem mutatta semmi jelét annak,hogy ébren lenne,tudtam,hogy hallja,amit mondok.-Nemsoká visszajövök!-mondtam Beckynek,majd kimentem.Addig elkészítem a reggelit.

*Becky szemszöge*

Amikor Harry átfordult a másik oldalára akaratlanul is felébredtem,de meglepődtem,amikor Annet láttam meg Harry oldalánál álldogálni.Azonnal gondolkodni kezdtem,hogy mit is csinál a mi szobánkban,de eszembe jutott,hogy tegnap este Harryvel őt bíztuk meg,hogy keltsen fel minket,mert ma megyünk vissza Londonba.

Miután Anne kiment a szobából,azzal,hogy pár perc múlva visszajön,Harry még mindig mozdulatlanul feküdt mellettem.
-Hé...Harry!Kelj fel!-bújtam oda hozzá,de válaszul csak egy nyöszörgést kaptam.Tényleg nagyon fáradt lehetett...-Ne kelljen az én módszeremet használnom!-fenyegettem meg mosolyogva.Ez már jobban felkeltette az érdeklődését.
-Hmm...pedig biztos jobb,mint anya megszokott kegyetlensége!-motyogta.
-Mert?Az milyen?-kérdeztem kíváncsian.
-Hideg...és vizes!Nagyon vizes!!-fordult át a hátára,én pedig elnevetem magam.A "borítsunk az alvó ember nyakába egy kancsó hideg vizet" elv tényleg hatásos tud lenni!Tapasztalatból hallottam!!-Viszont...ha te ébresztesz,azt kifejezetten szeretem.Hol is csókolgattál a múltkor??-tette fel a kérdést vigyorogva.
-Hmm..lássuk csak!-gondolkodtam hangosan majd a hasához hajoltam és úgy beszéltem tovább.-Azt hiszem...ott,ahol most nem foglak!-suttogtam a bőrére,majd felemeltem a fejemet és a szemébe néztem.
-Kegyetlen vagy!-közölte velem nevetve.-De,ha te kínozhatsz engem...-kezdett bele,majd egy határozott mozdulattal felém kerekedett.-...én is téged!-fejezte be egy csók kíséretében,amikor már rajtam feküdt.Bele túrtam göndör fürtjeibe és elvesztem a pillanatban.Amikor Harry hozzám ér,olyan,mintha egy másik univerzumba kerülnék.Egy olyan univerzumba,amit túlságosan imádok ahhoz,hogy valaha is elhagyjam!

-Na??Kell használnom a...-nyílt ki a szoba ajtó.Harry reflexből ugrott le rólam,én pedig eltakartam az arcomat a takaró sarkával.-Jó...látom felkeltetek!-nevette el magát Anne.-Lehet régebben is ezt a fajta ébresztőt kellett volna használnia valakinek ellened,mert egy idő után a hideg víz is elveszti a hatását!-mondta még mindig jó kedvűen.
-Anya!-szólt rá Harry nevetve.-Zavarba hozod Beckyt!-mutatott rám.Hát persze...már egy percre azt hittem,hogy Ő jött zavarba,hogy az anyja rajtakapott minket!Mit is gondoltam?!
-10 perc múlva gyertek le,mert kész a reggeli!-közölte velünk,majd elhagyta a szobát és becsukta maga mögött az ajtót.
-Jesszus!Tegnapelőtt Barbara,ma meg Anne!Nem hiszem el,hogy mind a ketten rajta kaptak minket!-mondtam Harrynek,miközben elrejtettem az arcomat a kezemben.
-Mert??-nevetett ki.-Én nem vagyok szégyenlős!És amúgy is!Biztosan sejtik,hogy mit csinálunk...khm..amikor éppen ráérünk.-nevetett megint.
-Igen...biztosan,de az akkor is más!Más,mint amikor a saját szemükkel látják...ez égő!
-Nem!Nem,az!A húszas éveimben járó fiatal férfi vagyok,akinek van egy dögös barátnője!Bocsi... túlteng bennem a tesztoszteron!-húzta meg a vállát.-Megyek fürödni...jössz velem??-vigyorgott rám csábosan.
-Nem!-vágtam rá nevetve.
-Nem tudod,mit hagysz ki!!-közölte velem,majd felállt és olyan látványosan riszálta a fenekét,hogy azonnal elnevettem magam.
-Menj már,mert még a végén kitulajdonítom azt a kerek popódat!-dobtam meg egy párnával.
-Igenis,asszonyom!Értettem!-tisztelgett.-Harry Styles fürdési eltávra távozik!-magyarázta elváltoztatott hangon,majd becsapta maga mögött a fürdőszoba ajtaját.

05:09

*Anne szemszöge*

-Szia Becky!Kérlek vigyázz Harryre,mert néha olyan,mint egy kisgyerek!-kértem meg mosolyogva.-Örülök,hogy megismerhettelek!-húztam magamhoz a lányt,akit már sajátomként szeretek.
-Én is!Olyan vagy,mint a pótanyukám!-puszilt meg Becky,majd odament Gemmához,hogy elbúcsúzzon tőle is.
-Kérlek kisfiam,nagyon vigyázz magadra!-öleltem meg Harryt.Nem akartam,hogy elmenjen,mert ki tudja,hogy mikor jönnek megint.
-Miért?!Az nem elég,ha Beck vigyáz rám??-kérdezte huncut mosollyal az arcán.
-Ne szemtelenkedj anyáddal!Egyébként meg nem,nem elég!Az lenne a legjobb,ha én vigyáznék rád!-válaszoltam.-És Őt pedig...-mutattam Beckyre,aki éppen Gemmával nevetett valamin.-...el ne engedd!!Pont egy ilyen lányra volt szükséged!
-Tudom anya!-mosolygott.És abból,ahogyan Beckyre nézett,rögtön tudtam,hogy tényleg úgy is gondolja.-Örülök,hogy jól kijöttök,mert...nos mert vele hosszú tára tervezek.Már egy ideje gondolkodom rajta,hogy....-kezdett bele suttogva,de félbe szakították.
-Mehetünk Harry?-kérdezte Becky miközben odaállt mellénk.
-Öhm...igen.Azt hiszem mindent eltettünk..ha meg nem,legalább lesz okunk miért visszajönni!-mosolygott.
-Jók legyetek és kérlek szépen tényleg vigyázzatok magatokra.-parancsoltam rájuk,amikor kiléptek a bejárati ajtón és a kocsi felé vették az irányt,majd beszálltak.-Vezess óvatosan!!!-kiabáltam utánuk,ahogy Harry beindította az autót.

Gemmával addig integettünk nekik,amíg el nem tűntek a szemünk elől,de utána bementünk,hiszen elég hideg idők jártak.
-Én nagyon bírom Beckyt!-bökte ki Gemma,miközben elterült a kanapén.-Végre valaki,aki értékeli a vicceimet!Remélem Harry elveszi feleségül és csinálnak nekem kicsi unokaöcsiket és unokahugikat.-vigyorgott.
-Nem szaladtál egy kicsit előre?!-nevettem el magam.-Mondjuk Harry készült valamit mondani,még mielőtt elmentek,de Becky pont rosszkor jött oda hozzánk.Lehet az esküvőhöz és az eljegyzéshez volt köze.Ami pedig a gyerekeket illeti,tényleg jó lenne megint babakacajjal élni a mindennapjaimat.-bólogattam mosolyogva.Nagyon szeretem a gyerekeket,és ha az a saját fiamé lenne,különleges figyelemben részesülne...bár akkor nagymama lenék...Atyaég!Hogy repül az idő!!!
-Szerintem az én drága öcsikémen nem fog múlni,hogy ilyesmit csináljon!Még csak kérünk sem kell!-nevetett Gem.Van benne valami....

10:38

*Becky szemszöge*



-Végre itthon!-szálltam ki az autóból és egy hatalmasat nyújtózkodtam.-Ez sokkal rosszabb volt,mint az odaút!-jelentettem ki.
-Igen,nekem is feltűnt,hogy nagyon nem bírtad.Egész végig mocorogtál és nem tudtál egy percig sem nyugton ülni.Pedig már nem is volt miért aggódnod!Sőt....oda felé sem kellett volna.Mindenkire jó benyomást tettél!-vágta a fejemhez,de ezt annyira aranyosan tette,hogy egyáltalán nem haragudtam meg rá.
-Igen,Te megmondtad!-bólogattam mosolyogva és a nyakába dobtad a kezemet.-Tényleg nagyon kedvesek voltak hozzám.És tudod mit?!Nem is kellett semmit tennem,csak magamat adnom.Megkedveltem mindenkit,akit ezalatt a pár nap alatt megismertem.Különösen a nővéredet!Olyan,mintha mindig is jó barátnők lettünk volna.Gemma annyira vicces és rendes mindenkivel,hogy...-kezdtem el áradozni,de Harry felemelte a kezét ezzel jelezve,hogy hagyjam abba.
-Azért ennyire ne dicsérd!-vigyorgott,majd egy gyors,de annál szenvedélyesebb csókot lehelet ajkaimra és elindultunk befelé.

Harryvel megbeszéltük,hogy egy időre beköltözöm a házába,hogy többet lehessünk együtt,de először a Pollyval közös lakásomba mentünk,mert össze kellet szednem pár cuccomat.Nem gondoltam,hogy lesz itthon valaki,mert túl nagy volt a csend és az ajtó is zárva volt,így amikor Louis üvöltve vetette rám magát,még a lélek is kiszaladt belőlem egy pillanatra.A meglepődéstől elvesztettem az egyensúlyomat,ezért mind a ketten elterültünk a földön.Louis elkezdte puszilgatni az arcomat és azt mondogatta,hogy mennyire örül nekem.
-Boo Bear!Szállj le a csajomról!-röhögött Harry,majd lerángatta rólam Louist,aki azon nyomban belé csimpaszkodott és azt hajtogatta,hogy "hiányoztál Galambom".Ha nem tudnám,hogy csak hülyéskednek,féltékeny lennék! :D

Nevetve ráztam meg a fejemet,majd tovább álltam,azt remélve,hogy a nappaliban nyugalomra lelhetek.Tévedtem....
-Beck!!!-pattant fel Niall.Egyenesen felém szaladt,felkapott,és pörgetni kezdett a levegőben.
-Niall!El fogunk....-akartam rászólni,de már késő volt.
-Esni!-fejezte be a mondatomat már a földön fekve,amin mind a ketten elnevettük magunkat.Igaz,hogy a nevetéstől elég nehezen,de végül sikerült feltápászkodnunk.
-Van esetleg még valaki,aki szándékozik fellökni??- tettem szét kérdően kezeimet,mire Liam és Zayn egymásra néztek és vigyorogni kezdtek.-Ne!!Ne!!Ne!!-kezdtem el hátrálni,de hiába.Egyszerre vetették rám magukat,ezzel megint leteperve engem.Időközben Louis és Niall is csatlakozott hozzánk,így egy egészen szép halmot alkotott a mi kis ötösünk.


-Klassz!Tömegszex van,és nekem nem is szóltok??Ráadásul az én barátnőm van alul!!-jött be Harry a nappaliba.-Polly,beszállunk???-húzgálta a szemöldökét barátnőmre,aki levegőt venni nem tudott a nevetéstől,nem,hogy megszólalni.
-Segíts már Harry!-nyöszörögtem a 4 fiú alatt.
-Jövök már!-indult el felénk Harry.Egyesével lelökdöste rólam a srácokat,majd kézen fogott és talpra állított.
-Polly!Te nem akarsz velem birkózni egyet??-kérdeztem viccesen barátnőmtől.
-Nagyon csábító ajánlat,de nem!Már kifáradtál és így nem lenne kihívás számomra.-vonta meg a vállát,majd mindannyian nevetésben törtünk ki.Bármennyire is jó volt Harry családjánál tölteni az időt,hiányzott,hogy a barátaimmal vagyok.

18:21

Miután a srácok elmentek,ledőltem egy kicsit és valószínűleg azonnal el is aludtam,mert eléggé fáradt voltam.
-Becky!-rázta óvatosan a vállamat barátnőm.-Itt vannak a lányok és el kellene kezdenünk készülődni.-magyarázta,hogy miért keltett fel.
-Jah...aha.-bólogattam csukott szemmel.-Tényleg,ma lesz a koncert!-kaptam észhez egy fél perccel később,és igyekeztem kikászálódni a takaróm alól.Belebújtam a papucsomba és átmentünk Polly hálószobájába,ahol már Danielle,Perrie,és Eleanor vártak ránk.-Sziasztok!-köszöntem nekik,miközben végig jártam  szokásos körömet,és mindenkit megöleltem.
-Jó a séród!-kacsintott rám Pezz az ölelést követően.
-Óh,köszi!Egy alvás csodákra képes!-jelentettem ki nevetve,majd beletúrtam az elaludt hajamba.

20:47

Több,mint két órás készülődést követően már mindenki kész volt,csak én nem!Eleanor szépen kifestette a körmömet,Perrie megcsinálta a sminkemet,Polly pedig a hajamat.Már csak a ruha hiányzott,ám úgy tűnt,az soha ne lesz meg.Ők egy fél óra alatt puccba vágták magukat,de én nem voltam még sehol!
-Hmm....nem!Ez sem az igazi!-húzta el a száját Danielle,körülbelül a 17. ruhacsodánál,amit magamra aggattam a kedvükért.-Talán majd ez!-vett ki egy újabbat a szekrényből.
-Oké,állj!-szóltam rá és visszatettem a ruhát.-Nem tudom,hogy mi folyik itt,de elegem van!Nem vagyok hajlandó még egyet felpróbálni!Ráadásul a srácok 15 perc múlva itt vannak értünk.Válasszatok ki egyet azokból,amik már voltak rajtam és felveszem azt!-jelentettem ki.
-De Becky,mi csak....-kezdett bele El,de belevágtam.
-Semmi "de"!!Végeztem!-ültem le Polly ágyára.-Bele sem merek gondolni,hogy mi lesz majd az esküvőmön!Az őrültbe fogtok kergetni!Az öt legjobb barátnőm fogja lesni minden kívánságomat.És még Gemmával is el kell bírjak valahogy!-jegyeztem nevetve.Vicces volt elképzelni,ahogy többen is miattam sürgölődnek,menyasszonyi ruhákkal a kezükben,csak azért,hogy megtaláljam a megfelelőt.
-ÁCSI!!!-kiáltott fel Polly.-Harry megkérte a kezed????-hüledezett.A többiek elhallgattak,és furcsa pillantásokat vetettek rám.Volt bennük egy csomó meglepődés,egy kevés tisztelet és egy adag boldogság.
-Mi?!!Nem!-vágtam rá.
-Te mondtad az előbb,hogy Gemma is ott lesz,amikor menyasszonyi ruhát keresel.-magyarázta Polly.
-Tisztán hallottuk!-mondta nekem El.
-Meg se próbáld tagadni!!-folytatta Dani is.
-Na halljuk mi a helyzet!-parancsolt rám Polly,majd mind leültek velem szemben a szőnyegre.
-Semmi!-sóhajtottam.-Csak tegnap,amikor Gemmával vásárolni voltunk,megállt egy menyasszonyi ruha kölcsönző előtt és megjegyezte,hogy én bármelyik ruhában jól festenék és tetszenék Harrynek.Utána elmondta,hogy még soha nem látta így viselkedni az öccsét egy lánnyal sem.Gemma úgy gondolja,hogy Harry mellettem fogja elkötelezni magát.Ennyi!-meséltem el röviden a történteket.A gondolaton,hogy Harry és Én örökre egymással maradunk,megint mosolygásra késztetett.
-De hiszen ez csodás!!Ki más tudná jobban mi van Harryvel,mint a tulajdon nővére?!Azonkívül mi is egy véleményen vagyunk vele!!-örvendezett Perrie.-Ugye majd énekelhetek az esküvőn?-kérdezte reménykedve.
-Hát hogyne!!Muszáj lesz!-mondtam neki nevetve.


Miután megvitattuk az esküvő témát,felvettem az egyik ruhát,amit közös erővel sikerült kiválasztanunk.A fiúk 5 perccel  közvetlenül ezután teljes díszpompában álltak meg az ajtónkban.
-Hűűű,de csinosak vagytok!!-bókolt Niall
-Bezzony!Srácok...azt hiszem megütöttük velük a főnyereményt!!-okoskodott Louis,majd El egy csókkal befogta a száját.Jó technika,talán én is alkalmazom majd Harryn!:D
-Szia!-pusziltam szájon Harryt,de Ő egy szenvedélyes csókot követelt magának,amit nem volt nehéz megszereznie.
-Menjetek szobára!-szólt ránk nevetve Liam,amikor a csók egy kicsit túl hosszúra sikerült.-Persze csak a koncert után!-tette még hozzá.
-Ó,abban biztos lehetsz!-monda neki Harry,mire én vállon csaptam.-Na?!Nem kell verekedni,ha most akarsz menni,csak szólnod kell!-vigyorgott rám.
-Szeretnéd mi?!-kérdeztem tőle nevetve.
-El sem tudod hinni,hogy mennyire!-suttogta a fülembe,majd adott még egy csókot és végre elindultunk kifelé.Amikor kiléptünk az ajtón,leesett az állam.A ház előtt nem a megszokott kisbusz állt,hanem egy gyönyörű és hatalmas limuzin.Tényleg nagyon tetszett,de kezdtem rájönni,hogy valamiben sántikálnak.Először az,hogy annyira kicicomáztak,most meg a limuzin.


-Harry!-böktem meg a könyökét,hogy rám figyeljen.-Minek ez az elegancia??
-Azért,mert ez egy különleges nap!-vágta rá mosolyogva.Hát persze,hogy nem mondja el!!!Akkor kérdezek még!
-Igen,erre már sikerült rájönnöm!De mitől is más a mai koncert,mint a többi??És most miért nem adtátok ide a jegyeinket,mint a múltkor??-erősködtem.
-Öhm..mert...mert  nem maradt hely,ezért ti hátulról nézitek showt.-magyarázta,de az első kérdésemre megint nem válaszolt.
 -Inkább beszéljünk az időjárásról!Mit gondoltok?Esni fog??-váltott témát Niall,a többiek pedig készségesen közölték a véleményüket.Ekkor vált számomra biztossá,hogy terveznek valamit!Csak tudnám,mit!!!


8 megjegyzés:

  1. "-Jó...látom felkeltetek!-nevette el magát Anne.-Lehet régebben is ezt a fajta ébresztőt kellett volna használnia valakinek ellened,mert egy idő után a hideg víz is elveszti a hatását!-mondta még mindig jó kedvűen."
    Haha
    Tudnék még egész bekezdéseket másolni, de ezzel már előre megtettem, ő lett a kiválasztott! :D
    Annyira imádom, hogy ennyi rész után is mindig sikerül belecsempészned egy-két pikáns részletet. Mindig alig várom,hogy egymáson kössenek ki (akár szó szerint khm), mert akkor Harry megjegyzéseket tesz, Becky egyre szabadabban viselkedik. Hát ki ne szeretné ezt olvasni?!:D
    Aztán ez a susmogás... Van egy tippem, hogy mi van készülőben, de nem merek előre inni a medve bőrére. Maradjon egyenlőre az én gondolatom... :P :)
    Remélem Harry tényleg komolyan elkötelezi majd magát Becky mellett! :)
    Nagyon jó rész lett! Mindig kigondolom,hogy ez az új kedvencem, de nem lehet ezt rámondanom egyre, mert mindig újra és újra csak meglepsz! Nehéz elhinni, hogy még mindig felül tudod múlni magad... Dehát sikerült! :D
    Várom a folytatást, remélem hétvégéig fent lesz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

      Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

      Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

      E-mail: progresiveloan@yahoo.com
      Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm



      Törlés
  2. "Na?!Nem kell verekedni,ha most akarsz menni,csak szólnod kell!"
    Imádom Harryt :D
    A rész is nagyon jó volt, csak egy bajom volt vele:
    MÉRT ILYEN RÖVID??????
    Nagyon siess a kövivel... :)

    VálaszTörlés
  3. Nahát! Nagyszerű rész volt csak úgy mint a többi! ;) Na, és ez mégis csaj a 69. rész!! :D
    Imádom ezt a két párost! I ♥ Barry!
    Igazából bevallom, hogy nekem is van egy kép tippem, bár nem vagyok teljesen biztos benne... Mindenesetre imádtam, és remélem, hogy mihamarabb lesz új rész!!!
    U.i.: Sajnálom, hogy eddig nem írtam kommentet, de nem igazán tudtam, hogy mit is írjak, hisz "unalmas" lett volna mindig azt írni, hogy "imádtam, gyorsan kövit!" Mert... mindegyik rész szuper, szóval..
    Viszont, most eljött az én időm is, azt hiszem, egy érthető megfogalmazású véleményt írtam Neked! ;)
    Gyorsan kövit, bár nem akarlak siettetni, hisz tudom, hogy csak akkor tudsz írni, mikor időd szakad rá. :)
    Puszi,
    Amy x

    VálaszTörlés
  4. Ohh az eljegyzés friss illatát érzem *---* Csak reménykedem hogy igazam lesz :33 Siess a következővel

    VálaszTörlés
  5. Te jó ég!Annyira jó lett.Éshát mint bárki másnak nekem is van tippem hogy miben sántikálnak a mi kis drágáink de nem akarom elkiabálni.Remélem bejön a tippem. :) Már nagyon várom.Hozd olyan hamar amilyen gyorsan csak tudod bár tudom hogy nem megy egyik percről a másikra. :*

    VálaszTörlés
  6. juppii remélem megkéri a kezét <3 ez a rész valami csodalett csak úgy mint a többi :D zseniálisan írsz :)) mikorra várható az új rész? :D siess nagyon ;)

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok!.:)
    Köszönöm mindenkinek,tényleg aranyosak vagytok!Jó látni,hogy ennyire tetszik nektek a Barry páros boldogsága!.:) A tippeket illetően pedig nem mondok semmit!Tudjátok,hogy milyen ravasz tudok lenni!..;)

    Amy..nagyon örül neked,és egyáltalán nem haragszom,hogy eddig nem írtál!.:) De azért köszönöm a mostani hozzászólást,aranyos vagy!.:) Remélem ezentúl is tetszeni fog!.:)Bár már sajnos nincs sok hátra..:(

    A követező részt még a hétvégén hozom,de lehet még hamarabb is.Most nincs annyi dolgom,szóval valószínűleg betudok ütemezni gy részt!.:)

    Puszi!xoxo

    VálaszTörlés