2014. január 8., szerda

Heyhóóó!!! :D

És igen!Sikerült túléljem azokat a borzalmas napokat a gépem és a blog nélkül!:D  De tegnap szerencsére megérkezett az új és eddig szuperul szuperál! :D  Szóval újult erővel itt vagyok és gőzerővel dolgozok az új részeken!.:) Cserébe csak annyit kérek,hogy pipáljatok,iratkozzatok fel és írjátok le a véleményeteket a részről!Jöhet hideg,meleg!.:) Csak javulni tudok tőle!
Oké...elég lesz a beszédből!.xD Íme a 22.fejezet!Jó olvasást hozzá!!.:) <3  <3

22.fejezet

Egy új élet kezdete


2014.Június.24. (Szombat)
13:56 

*Polly szemszöge*

Ma a koránnál is korábban keltem,hogy az összes cuccomat eltudjam pakolni,amit magammal kell vinnem.Jó,az igaz,hogy nem az utolsó pillanatra kellett volna hagyni,de a ballagás miatt minden rend felborult.De mindegy,mert ma semmi nem ronthatja el a kedvem!Egész nap pörögtem,pedig nem sűrűn szoktam.De olyan boldog voltam,hogy nem kell többet iskolába járnom!Oké..ez azért nem teljesen igaz,mert csak a középiskolát fejeztem be és még a fősuli hátra van...de én már annak is nagyon örülök,hogy az elmúlt 5 évet sikerült túléljem!.:D Mindig is iskola ellenes voltam,de valahogy soha nem jutottam el odáig,hogy kiiratkozzak.Anya és a legjobb barátnőm tartották bennem a lelket és tessék,most leérettségiztem!Azt hiszem sokat köszönhetek nekik!.:)

Szerencsére Becky,Eleanor és a fiúk átjöttek segíteni pakolni,mert különben nem végeztem volna jövőre sem!Niall végig nagyon segítőkész és irtó aranyos volt.Olyan,mint egy plüss maci,akit egész nap ölelne az ember.Louis meg állandóan hülyéskedett..de ez már nem újdonság a bohókás fiútól.Szegény Liam nem győzte szólongatni,hogy vigyázzon a holmijaimra,miután a nagy táncikálás közben leejtett egy bögrét.Nem is ő lett volna,ha nem zúz szét valamit!:D De nem haragudtam rá,sőt,kifejezetten jót nevettem rajta és az ügyetlenségén.

-Becky!Ide adnád azt a dobozt?-mutattam egy közepes méretű,barna,kocka alakú papírdobozra,amibe a könyveimet akartam tenni,de Becky mással volt elfoglalva.Harryt nézte,ahogy a legfelső polcomról pakolja le a dolgaimat az egyik dobozba.-Hé!-csaptam össze a tenyeremet az orra előtt,hogy rám figyeljen.Niall is felkapta a fejét a csattanásra,amit a tenyereimmel csináltam és vigyorogva nézett felénk.Egyedül én tudok a kis csókocskáról közte és Becky között.Becky még aznap felhívott és elmesélt mindent,egészen a csóktól odáig,hogy rájött,szereti Harryt.Ezt mondtam én is!!!:D
-Hmmm??-pillantott rám.-Bocsi...csak elbambultam.-magyarázkodott.
-Azt látom!De azért figyelhetnél,hogy ne legyen ilyen feltűnő.-mosolyogtam,mire Becky visszafordult és nézte tovább Harryt.-Mi lenne,ha egy percre levennéd róla a szemed?!Úgy csinálsz.,mintha hasizomgyakorlatokat csinálna,pedig csak pakol.-nevettem.-Ide adnád azt a dobozt?-kértem megint.Barátnőm a doboz után nyúlt és a kezembe nyomta.
-Tegnap együtt aludtunk...-jelentette ki,miközben felém sem nézett.
-Hogy mit csináltatok????-néztem értetlenül.
-Miután a többiek elaludtak,beszökött hozzám és megint megpróbált elcsábítani.Bepánikoltam és kijelentettem,hogy elfáradtam és aludni szeretnék.Erre ahelyett,hogy kiment volna,fogta magát és befeküdt mellém.Egész éjszaka a derekamat fogta és szorosan maga mellett tartott...-mesélte el gyorsan,de mégis érthetően,miközben az arcára egy nyugodt és boldog mosoly került.
-Aha...de hiszen ez tök jó!Akkor mégiscsak lesz belőle valami??-kérdeztem boldogan.Tényleg örültem neki!
-Nem tudom...de remélem!-mosolygott.Ezután ott hagytam,mert nem akartam tovább zavarni Harry csodálásában.Ejj...ez a lány!Ha nem volna,ki kellene találni!.:D

Nyolcan viszonylag hamar végeztünk a pakolással,így sikerült elérnünk a 16:25-ös járatot.Elindultunk az új életünk felé!.:)

18:21

*Becky szemszöge*

-Végre!-csaptam ki a One Direction ház bejárati ajtaját.Az egyik táskámmal a kezemben felszaladtam Harry szobájába,elterültem az ágyán és becsuktam a szemem.Ismerős illatokra lettem figyelmes....Harry illata!Még emlékszem,hogy milyen volt,amikor először jártam itt.Minden olyan különleges és izgalmas volt,most meg minden olyan természetes...Most már a One Direction az életem része!
 -Persze,te már fekszel.Én meg nyugodtan cipeljem fel a bőröndjeidet,mi?-lépett be mosolyogva Harry a szobájába.Gyorsan és nem éppen óvatosan levágta a csomagokat az egyik sarokba és befeküdt mellém.Hallani lehetett,hogy a légzése gyorsabb volt a megszokottnál,valószínűleg fárasztó volt felráncigálni a 7 bőröndömet! :P
 -Elfáradtam Harry!-közöltem vele,válaszként az előző kérdésére.
-Te??-kérdezte.A hangja legalább 3 oktávval magasabb lett és felhúzta a szemöldökét.-Látom,nagyon otthon érzed magad!-mosolygott.-De mi lett volna,ha a barátnőm itt van és szegényre rányitsz?
-Mi???Neked barátnőd van??-vágtam rá és idegességemben felültem az ágyon.Az nem lehet,hogy barátnője van!Akkor miért csókolgatta volna tegnap este a nyakamat és miért akart volna velem aludni?!Én egyszerűen nem akarom és kész!Nem bírnám elviselni,ha mást puszilgatna,ölelgetne...nem akarom más ágyában látni!

Kavargó és zaklatott gondolatmenetemet érdes nevetése szakította félbe.
-Nem...csak vicceltem!Miért,az baj lenne,ha barátnőm volna?-mosolygott és közelebb csúszott hozzám.

 *Harry szemszöge*

Próbáltam megnevettetni Beckyt,mert imádom,ha jó kedve van!A mosolya elvarázsol és én is jól érzem magam tőle.Ez egészen jól is ment addig,amíg viccből azt nem mondtam,hogy van barátnőm.Becky arca felvett egy halvány,szinte fehér árnyalatot,felült és azonnal visszakérdezett.Olyan gyorsan reagálta le,hogy csak másodpercek múlva tudtam rá válaszolni,de már csak nevetve.
-Nem....csak vicceltem!Miért az baj lenne,ha barátnőm volna?-széles mosollyal az arcomon,közelebb ültem hozzá.
-Mi?Dehogy!-legyintett,majd felállt.-Csak azért kérdeztem,mert....mert...azt hittem,hogy nem mondtad el nekem,mikor olyan jó barátok vagyunk.-próbálta kimagyarázni magát,miközben magára erőltetett egy mosolyszerűséget.
-Nem hiszek neked!Te féltékeny vagy!-jelentettem ki vigyorogva.Az a reakció mindent elárult..
-Mi?Hogy én féltékeny??Cöhhh...ne röhögtess Harry!Miért kellene nekem féltékenynek lennem??-nézett rám komolyan.
-Mondjuk azért,mert tegnap este veled aludtam...-válaszoltam.-És biztos nem esne jól,ha ma más ágyában látnál.-tettem még hozzá.
-Ez nevetséges!A barátok igenis alszanak egymással időnként...Polly már számtalanszor aludt velem.-magyarázta.-Szóval ezt verd ki a fejecskédből-mondta,majd kiment a szobából.Hiába állítja,hogy ő nem féltékeny,igenis az! :D És,ha azt nézzük ez egy jó jel...csak ki kell derítenem.Valamit kitalálok holnapra és akkor lehull a lepel! :P

Az este még hangpróbára kell mennünk és csak nagyon későn jövünk haza.Polly és Becky az én szobámat kapták,így nekem Niallel kell aludnom,mivel Louisnál meg itt van El.

2014.Június.29. (Vasárnap)
07:19

*Becky szemszöge*

Pollynak csörög a telefonja...Csak tudnám,hogy minek az neki vasárnap reggel?!
-Polly!kapcsold már ki!Megsüketülök!!-löktem oldalba barátnőmet,hogy felkeljen.Olyan hangos volt,mintha egy hatalmas hangfalból szólt volna a zene.
-Oké,oké...mindjárt!-riadt fel,majd elkezdett matatni az éjjeliszekrényen,de ahelyett,hogy elhallgattatta volna,leverte.Abban a pillanatban kicsapódott az ajtó és Louis énekelve szaladt be rajta.Úgy látszik a hallásával nincsen semmi baj.

"Hold on to the feeling
And don't let it go
'Cause we got the floor now
Get out of control
I wanna stay up all night
And do it all with youUp, up, up all night
Like this, all night, hey
Up all night
Like this, all night, hey
Up all night"

Teljes odaadással énekelt és amikor elért a "hey"-hez ugott egy nagyot,ezzel majdnem lerepítve minket az ágyról.Annyira jól érezte magát,hogy mi is beszálltunk az éneklésbe.Amikor a végéhez értünk mind a hárman fáradtan rogytunk le az ágyra.
-JÓ REGGELT!!-kiabált Lou.
-Louis!Már fent vagyunk,ne kiabálj légyszi.-kérte Polly.Azt hiszem,nincs olyan ember a földön,aki ne kelne fel egy Louis fajta ébresztőre.Vagy,ha mégis,az biztos kómás.Máshogy nem tudom elképzelni! :D
-Bocsi!-suttogta.-De ilyenkor már nem alszunk!Főleg,hogy meglepetésünk van számotokra!Siessetek öltözni és utána meglátjátok!-kiabált megint,majd kiment.
 -Jesszus!Én még álmos vagyok és nem akarok menni sehova!-dőlt vissza Polly az ágyba,ám Louis megint az ajtóban termett.
-Mondtam,hogy nem alszunk!-jelentette ki vigyorogva.-Louis mindent lát...hall...és érez!-emelte fel a mutató ujját,majd elviharzott.
-Jobb,ha sietünk,mert nem akarom megtapasztalni a hatalmas Louis haragját!-mondtam nevetve Pollynak,majd bementem a fürdőbe.Végre ő is megtapasztalta a különleges ébresztőt,de úgy látom,hogy nem borult ki nagyon,mert még mindig az ágyon fekve nevet.Aludni már gondolom nem mer!!.:D

Fogat mostam,megfésülködtem és kisminkeltem magam és mindezt Harry Styles fürdőjében.És most ezt nem a sztársága miatt mondom.Hanem a puszta tény,hogy ő is itt végzi el a mindennapi teendőit felvillanyozott.Végülis az otthonában vagyok,az ő dolgai között.

A mosdókagyló feletti polcon különböző arcszeszek,borotva habok és parfümök voltak.Kíváncsiságból felkaptam az egyik üvegcsét,hogy megszagoljam a benne lévő folyadék illatát.
-A francba!-káromkodtam hangosan,amikor véletlen magamra öntöttem egy keveset.
-Baj van??-kérdezte Polly a szobából.
-Nem...csak megint béna voltam!-válaszoltam.Igyekeztem lemosni magamról az erős illatú löttyöt,de nem nagyon ment,így inkább hagytam.Kimentem és felöltöztem.Nem tudtam hova visznek a fiúk,de nem öltöztem ki nagyon.Mivel az időjárás is jó volt,egy egyszerű farmer shortot és egy lila,pántos felsőt vettem fel,a hozzá illő kiegészítőkkel.

08:02

Mikor mind a ketten készen voltunk lementünk a többiekhez,akik már javában reggeliztek.Niall pedig kitudja hanyadik melegszendvicsét tömte magába!Miután leültem,megkentem magamnak egy kenyeret,majd enni kezdtem.
-Mi ez a szag?-szimatolt Zayn.-Harry,te mennyi parfümöt fújtál magadra?-kérdezte,miközben az orra elől próbálta ellegyezni az erős illatot.
-Mi??Nem is sokat.-háborodott fel a göndörke.
-Érzem!-szólalt meg a mellettem ülő Liam.A nevetés hirtelen tört rám és majdnem megfulladtam.Harry felpattant és veregetni kezdte a hátamat.
-Várjunk csak....-gondolkozott el,majd közelebb hajolt hozzám és beleszagolt a hajamba.-Aha!Ez te vagy!Neked van olyan erős illatod!-mutogatott.-Szabad megtudnom,hogy miért van rajtad az én parfümöm?-kérdezte vigyorogva.A többiek türelmetlenül  várták a válaszomat és úgy néztek,mintha egy szappanopera legizgibb részénél tartanának.
-Megakartam szagolni,de véletlen rám ömlött.-szólaltam meg végül.Mindenki nevetni kezdett,majd megjegyezték,hogy milyen szerencsétlen vagyok.Nagyon rendes barátaim vannak nem?!.:D

Nagyon kíváncsi voltam,hogy mi lehet az a meglepetés,amiről Louis beszélt.Úgy döntöttem,hogy rákérdezek.
-Öhm..és mégis milyen meglepetést terveztetek ti?-böktem ki.
-Majd megtudjátok,ha odaérünk!-jelentette ki Harry mosolyogva.Látszólag nagyon élvezte,hogy ő tudja,én meg nem.
-Aki kíváncsi,hamar megöregszik!-próbált Niall bölcsnek tűnni,de úgy nehezen lehet,ha éppen egy fél szendvics van az ember szájában.Minden egyes szónál kiköpött egy kevés,félig megrágott kaját az asztalra,majd próbálta eltüntetni,azzal a módszerrel,hogy felvette és visszatette a szájába.Ezen persze mindenki iszonyatos nevetésben tört ki!
-Jól indul a nap!-adtam hangot megelégedésemnek.

09:10

Miután mindenki jól lakott,felöltözött és a többi,végre elindultunk arra a bizonyos helyre.Polly,Niall,Harry és én a Range Rover-el mentünk.A többiek pedig Louist kapták meg sofőrnek,bár úgy láttam,hogy nem igazán repestek a boldogságtól,hogy Louis furikázza őket.Majd megkérdezem,hogy miért,de van egy olyan sejtésem,hogy Louis..hogy is mondjam?Kicsit gyerekes a volán mögött is!.:D

Nem mentünk sokat,olyan 4-5  percet,amikor Harry leállította a motort.Először azt hittem,hogy otthon felejtettünk valamit,ezért álltunk meg,de amikor Harry kiszállt és nekem is ajtót nyitott,rájöttem,hogy megérkeztünk a célhelyre.
-Ki lakik itt Harry?-kérdeztem azonnal,amikor megálltunk egy aranyos ház előtt.Nem volt sem kicsi,sem nagy,olyan pont megfelelő volt,téglából épülve és fehér ablakokkal,ajtókkal díszítve.Tartozott hozzá egy garázs és egy nagy füves terület a kocsi feljáró mellett,amit egy szolid kert tett teljessé.
-Ti!-mosolygott Harry,majd felemelt két kulcsot.
-MI??-kérdeztünk vissza egyszerre Pollyval.
-Igen,TI!Megvettük nektek ballagási ajándékként!Reméljük tetszeni fog.-magyarázta.A szememet felváltva járattam a ház és Harry között.Nem bírtam elhinni,hogy vettek nekünk egy házat!!!
-ÚRISTEN HARRY!!-ugrottam visítva a nyakába.-Köszönjük,köszönjük,köszönjük!!-szorongattam tovább.
-Oké,oké...nincs mit,csak ne fojts meg!-nevetett Harry,majd óvatosan letett a földre.Mosolyogva nézett a szemembe,én pedig ugyancsak vigyorogva álltam a pillantását.
-Khm...-köszörülte meg a torkát Polly,amire szétrebbentünk.-Nagyon szép és tényleg köszönjük,de nem kellett volna!Biztosan egy vagyonba került!Arról nem beszélve,hogy mi nem szeretünk mások pénzéből élni!-mondta Polly.Ez eddig eszembe sem jutott,de belátom,hogy igaza van.

Eközben Louis autója is felgurult a feljáróra,a többiek pedig olyan gyorsan pattantak ki belőle,mintha az életük múlt volna rajta.Louis röhögve állt mellém.
-MEGLEPETÉS!!-kiabálta,majd megölelt engem és legjobb barátnőmet.-Na?Tetszik?-kíváncsiskodott.
-Jah...tetszeni tetszik nekik,csak éppen elfogadni nem akarják!-tájékoztatta Harry.
-Hogy mi?-kérdezte felháborodva Lou.
-Ne már lányok!Ne csináljátok ezt!tudjátok,hogy milyen sokáig tartott,mire sikerült megtaláljuk a megfelelő lakást számotokra?!-győzködött Niall.
-Igen..és amúgy sem volt drága,ha ettől féltek!Ismertem a tulajt,aki éppenséggel leakarta bontatni!-magyarázott Zayn.
-El kell fogadnotok és kész!-zárta le a témát Liam.
-Polly??-néztem barátnőmre kiskutya szemekkel.
-Óh...Oké,legyen!-adta be a derekát.
-Ezaz!!-öleltem meg.-Imádlak benneteket!!-puszilgattam sorba a fiúkat.
-Tetszik,hogy olyan az illatod,mint nekem!-súgta Harry a fülembe,amikor ő volt soron.Annyira el voltam foglalva a gondolattal,hogy van egy saját házunk,hogy nem vettem magamra.Úgy éreztem,hogy csak bóknak szánta,így elmosolyodtam és megöleltem.Ez az egyik legjobb napom!.:P

4 megjegyzés:

  1. Egy ház wow am nagyon jó lett imádom :)

    VálaszTörlés
  2. legjobb *-* de most egy picit rövidebb mint szokott de lehet hogy csak nekem tűnt annak :) mindenesetre hozd nagyon hamar a kövit :D

    VálaszTörlés
  3. nagyon jo imádom ahogy írsz :) és megszeretném kérdezni hogy miért nincs kint a kezdőlapon az új rész? így egy kicsit nehezebb megtalálni amikor új rész van :( mindenesetre hozd minnél hamarabb a kövit :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudom,hogy miért nincs kint az új rész..:/ de köszönöm,hogy szóltál,megpróbálom orvosolni a problémát..:) És örülök,hogy tetszik a történetem.:) <3

      Törlés