2014. március 12., szerda

 Heyhóó Drága Olvasóim!.:))

Itt az újabb rész,mert annyian kértétek,hogy hozzam!Olvastam olyat is,hogy nem kellene elsietnem ezt a két hét külön töltött időszakot!.:) Örülök,hogy elmondjátok a véleményeteket!.:) Azonban nemsokára(mindössze pár rész) eljön a történet..hogy is szokták mondani?Tetőpontja?!! Mindegy...érdekes fejleményekre számíthattok.:)) Jó olvasást mindenkinek!.:)

UI.:És wááóó.....a 40.FEJEZET!!!El sem hiszem!Lassan a feléhez érünk!Köszönöm mindenkinek,aki támogat!.:) <3 Csodálatosak vagytok!

40.fejezet

Hiányoztál!

2014.Augusztus.12. (Kedd)
 /12 nappal később/
14:43

*Becky szemszöge*

A One direction turné pontosan 2 hete kezdődött el és a srácok már borzalmasan hiányoznak!Legfőképp Harry....Hiába beszélgetünk minden áldott nap 6 vagy 7 alkalommal,az nem ugyan az!Telefonon keresztül nem érzem az illatát,nem látom ragyogó mosolyát,nem simíthatom meg az arcát.Csupán a hangját hallhatom a telefon hangszórójából.Nehéz,persze,hogy az!Hiszen nem lehetek azokkal az emberekkel,akiket szeretek!De Pollynak hála,jobban bírom,mint gondoltam.Legalábbis eddig!Szerencsére soha nem voltam olyan típusú lány,aki az ilyen jellegű dolgok miatt mély depresszióba esne.Mondjuk most közel álltam hozzá,de az már mindegy.Tudom,hogy ez egy állapot,amivel nem tudok mit tenni.Harrynek ez a munkája,amit a többi 4 fiúval nagy küzdelmek árán szerzett meg.Tisztában vagyok azzal,hogy az a hatalmas hiányérzet,amit érzek már két hete,elmúlik,amikor újra láthatom őt.És ez a pillanat ma érkezett el!10 perc múlva Adelaide-ban landol a gépünk.Pollyval 3 napot maradunk Ausztráliában,aminek minden másodpercét kifogjuk élvezni.Ez teljesen biztos!!

15:05

*Harry szemszöge*

-Hol vannak már?10 perce le kellett volna szállnia a gépüknek!!-járkált fel s alá Niall.
-Állj már meg!Teljesen beleszédülök!Amúgy meg legyél olyan kedves,hogy nem táncolsz az idegeimen!Én is alig bírom kivárni,hogy lássam őket,de nyugi van!Ha az elmúlt 2 hetet kibírtuk nélkülük,akkor ez a 10 perc már nem a világvége!!-rivalltam rá egy csöppet.Reggel már hajnali fél hatkor(!!) fent volt,azzal az indokkal,hogy nem tud aludni,mert ideges!Én is az voltam,de az előző esti koncert úgy lefárasztott,hogy örültem,ha élek.Amúgy meg rendszeresen Beckyvel álmodok,szóval szeretek aludni.Így könnyebb volt kibírni a hiányát.-Nézd!Ott vannak!!-mutattam előre,amikor megláttam a két lányt egymás mellett sétálni,a bőröndjüket húzva.Az arcomon egy hatalmas mosoly terült el,már csak a gondolattól is,hogy pár pillanat és újra a karjaimba foghatom.Niall örömében egy hatalmasat vert a hátamra-amitől egy lépést előre kellett lépnem,nehogy eltaknyoljak a reptér kellős közepén-majd előreiramodott.Amikor Becky észrevette,ahogy Niall feléjük szalad,hatalmas mosoly terült el arcán,és szemével pásztázni kezdte az embertömeget.Amikor a tekintetünk összeakadt,a bőröndjét elhajítva,futva indult el felém.Pillanatok alatt vette magát a nyakamba és úgy szorított,hogy majd' megfulladtam.De én sem tettem másképp!A derekánál fogva húztam olyan közel magamhoz,amennyire csak tudtam.

Igyekeztem jó alaposan szemügyre venni és örömmel nyugtáztam,hogy fizikailag semmi baja.Legalábbis gondolom,hogy aki ilyen erősen képes szorítani,az egészséges!.:D
-Szia!-motyogtam a szájába.Ez a csók olyan volt,mint egy kisgyereknek a nyalóka,amit az anyukája nem enged,hogy megegyen.Minél tovább várt rá,annál finomabb,amikor megkapja!Én is pont így érzetem Beckyvel kapcsolatban!

Ölelésünkön csak akkor lazítottunk,amikor mind a kettőnknek sikerült elhinnie,hogy tényleg egymás karjaiban vagyunk.
-Hiányoztál!-suttogtam hozzá bújva.
-Te is nekem!El sem hiszed,hogy mennyire!-mondta mosolyogva,majd a kezeit a nyakamba dobta és megint megcsókolt.-Tetszik a szerelésed!!Csak egy a baj!Alig látok belőled valamit!-nevetett ki.


Igaza volt!A fejembe húztam az egyik fekete sapkámat.Felvettem a fekete,hosszú,galléros kabátomat,a kedvenc csőfarmeremet és a barna cipőmet.Napszemüveget is vettem,bár az éppen nem volt rajtam.Niall is hasonlóan festett,de ő a nagy izgulás közepette legalább két réteg ruhától megvált és inkább a kezében szorongatta.
-És nem hiszem el,hogy nincs melegetek!-folytatta Becky jókedvűen.
-De!Majd' megdöglünk!Itt amúgy is van vagy 35 fok,nemhogy kabátban!De ezt úgy fogjuk fel,mint egy szaunát.-nevettem vele együtt.-Amúgy ez az egész azért kell,hogy ne lássanak a rajongók!-magyaráztam.
-Én igazán nem akarok bele szólni,hiszen mégis csak ti vagytok a profik ezen a téren...de szerintem ezzel semmit nem értek el.A rajongók már ismernek engem is és Pollyt is.Ha meglátnak valamelyikőnket kézen fogva sétálni Adelaide utcáin,egy 35 fokban kabátba öltözött  valakivel,szerinted nem jönnek rá?!Nem hülyék,csak rajongók!Jobban tudják,mikor hol vagytok,mint ti!-nevetett még jobban barátnőm.
-Igaz!-mosolyogtam rá.Már éppen meg akartam csókolni,amikor Niall odaugrott mellénk,majd rávetette magát Beckyre.
-Becky!!!Már úgy hiányoztál!!-ölelgette vigyorogva.
-Te....is..nekem!De....megfulladok!-nyöszörgött az erős szorítás alatt.
-Van neked is!Ölelgesd a saját barátnődet!-ráncigáltam ki Becket Niall karjai közül.Ezután odaálltam Polly elé.-Szia Polly!Engedem,hogy megölelj!-tártam szét karjaimat,egy vigyor kíséretében.
-Óh,milyen nagyvonalú lettél!-mosolygott,majd megölelt.
-És még én ölelgessem a barátnőmet?!Hogy,amikor te lefoglalod?-tetettet felháborodást Niall.Erre csak egy nyelvnyújtással válaszoltam és megint barátnőm mellett termettem.
-Becky!A bőröndöd!-szólt utánunk Polly,amikor elindultunk a kijárat felé.
-Jujj!Tényleg!-kapott észbe Beck.Gyorsan visszaszaladt a bőröndhöz,amit olyan 10 perce hajított el örömében,és magához vette.Amikor visszaért mellém megfogtam a kezét,a csomagot pedig vittem helyette.

Szerencsére sikerült elkerülnünk az össze paprazzit,mindössze egy fekete hajú kislány ácsorgott egy zöld autó mellett,amiben egy nő és egy férfi ült.Olyan 10-11 éves lehetett,egy posztert és egy tollat szorongatott a kezében és szégyenlősen mosolygott ránk.
-Niall!Te is arra gondolsz,amire én??-kérdeztem vigyorogva a szőkeséget.
-De mennyire!-bólogatott és egyszerre indultunk meg a kislány felé.Igaz,hogy Paul azt mondta,ma nincs autogram osztás,de nem hagyhattuk csak úgy ott!Olyan aranyos volt!Csináltunk egy pár képet vele,majd átadtam a szüleinek 4 db koncert jegyet,hogy jöjjenek el a következő shownkra.Tehát,aláírást nem adtunk!Ezzel nem szegtük meg Paul szabályát!Probléma megoldva!.:D
























15:46

*Polly szemszöge*

-Azta!!!-ámuldozott Becky,amikor kinézett a kocsi ablakán.
-Ez nem semmi!-pislogtam,majdhogynem tátott szájjal.A hotel valami meseszép volt!Maga az épület a tenger parton kapott helyet,gyönyörű berendezéseivel együtt.Amikor beléptünk az ajtón,minden olyan tökéletesnek tűnt.Minden ablak csillogott,egy porszemet sem találtam sehol,minden mintha élére lett volna vasalva.A fiúk odamentek a recepcióshoz-aki egy kissé túl aranyosan mosolygott Niallre-és elkérték a kulcsokat.Amik valójában nem kulcsok,sokkal inkább kártyák voltak.Eddig még csak a filmekben láttam ilyet,ezért nagyon érdekesnek tűnt.Niall mellém állt,rám vigyorgott,összekulcsolta ujjainkat és úgy szálltunk be a liftbe.

Annyira boldog voltam,hogy végre megint együtt lehetünk.Sajnos nem sokáig,és valószínűleg így sem lehetünk sűrűn kettesben,hiszen a többiekhez is jöttünk,nem csak hozzájuk.Meg úgy egyáltalán!Ez Adelaide!!!Életemben először járok Ausztráliában és minden látványosság érdekel!Nem szabad egy percet sem elhalasztanunk az itt töltött időből.

Három emeletet mentünk felfelé,amikor a lift megállt és az ajtaja kinyitódott.
-Na...Hát akkor JÓ szórakozást nektek!-kacsintott Harry az én szőke hercegemre.
-Szintúgy!-vigyorgott Niall,majd egy egyszerű mozdulattal lehúzta a kártyát és az ajtó kinyílt.Igazából nem akartam tudni,hogy mire utalt az a "jókívánság".Miért van az,hogy a fiúk esze mindig OLYAN dolgokon jár?!Nem értem.-Asszonyom!A szobája!-mosolygott,amikor beléptem.
-Asszonyom?!És a szobám?!-kérdeztem vissza.-Nem együtt alszunk??
-Miért?Szeretnéd?-állt elém.Az arcáról nagyon könnyen ki lehetett olvasni,hogy mire gondol valójában.Csak viccelt!
-Jah!Végül is nem azért utaztam ennyit,hogy ne is aludjak melletted!-vágtam oda viccesen.
-Akkor jó,én is így gondoltam!-ölelt meg.-Hiányoztál!
-Te is nekem!-suttogtam,majd kissé bátortalanul megcsókoltam.Ő azonban nem volt annyira "bátortalan". Hirtelen felkapott és az ágyra dobott,persze csak úgy,hogy ne fájjon.-Mit művelsz??-túrtam a hajába.Mondtam már,hogy imádom a haját?!A szőke,dús fürtök,amiknek olyan puha a tapintása.Ellenállhatatlan a mosolyával együtt.
-Ó..semmit,semmit!-legyintett.-Csak tudod...Harry azt mondta,hogy szórakozzunk jól.Nem illik megszegni egy barát jókívánságát.Gondoltam...elüthetnénk az időt vacsoráig!-javasolta vigyorogva.
-Aha..-bólogattam.-És még nem vagy éhes??
-De!Már nagyon!-vágta rá,amin elnevettem magam.-De te majd elvonod a figyelmemet!-csókolt meg.

*Harry szemszöge*

-Azt hittem,egy szobában leszünk!-lépett be a hálószobánk ajtaján Becky.
-Nem!-ráztam meg a fejemet,amíg lefejtettem magamról az "álcaruhát".A kártyát a bejárat melletti asztalra tettem,odasétáltam hozzá és hátulról öleltem át.Mosolygott,amikor megérezte óvatos puszijaimat a nyakán,majd hátulról dúrt bele a hajamba.-Miért?Baj,hogy kettesben leszünk?
-Dehogy!-vágta rá.-Csak a többiek is hiányoztak.Ők is ebben a hotelben vannak,nem?-kérdezte és az ablak felé indult.Elhúzta a sötétítőt és nagyokat pislogva bámult kifelé.Tudtam,hogy még soha nem látta a tengert,ezért direkt vízre néző szobát kértem.És,amint látom,elnyerte a tetszését.

Harry és Becky hotelszobája :)

-Igen,ők is itt vannak.De majd beszélsz velünk később,amikor már kipihented magad.Látom,hogy fáradt vagy,szóval ne is ellenkezz!-mosolyogtam rá és kisimítottam egy tincset az arcából.
-Nem akarom alvásra pazarolni az időt!Inkább veled szeretnék lenni!-magyarázta.
-Az tök jó,mert ezzel én is pont így vagyok!-vigyorogtam rá.-De tudod....ha fáradtak vagyunk,akkor semmi nem olyan élvezetes!-súgtam a fülébe,ami miatt elöntötte a pír.Én meg kinevettem!Nem értem,hogy miért ilyen szégyenlős!.:D De azért aranyos!-Szóval alszok én is veled!Aztán majd meglátjuk,hogyan tovább.Gyere!-húztam az ágy felé.
-Te aztán nagyon akaratos vagy!-rázta mosolyogva a fejét,amikor visszahúztam a sötétítőt,amit alig egy perce húzott el.Befeküdtem mellé,ő a mellkasomra tette a fejét,én pedig átöleltem.
-Már annyira hiányzott,hogy valakit átölelhessek álmomban.-csókoltam homlokon.-Louis nem volt az igazi!-tettem hozzá,ami megint nevetést hozott ki belőle.

Beckyt hamar elnyomta az álom.Nem igazán bírja az időeltolódást,ellentétben velem.Nekem már fel sem tűnik,ha korábban vagy éppen később kell lefeküdni.Most viszont én is elaludtam,szinte azonnal.Megnyugtatott a tudat,hogy a mellkasomon fekszik és nem a világ másik végében van,messze tőlem.Jó volt újra látni!

19:12

*Becky szemszöge*

Amikor felébredtem,hirtelen azt sem tudtam,hol vagyok!Éreztem Harry illatát,majd nemsokkal később arra is rájöttem,hogy a mellkasa a párnám.Ebből pedig összeraktam,hogy még mindig a hotel szobában vagyunk.Ahol történetesen teljes sötétség uralkodott.Elkezdtem tapogatózni magam mellett,hátha találok egy lámpát.
-Áúúú!-ugrott meg Harry,amivel a szívbajt hozta rám.-Megkérdezhetem,hogy mit csinálsz??-kérdezte rekedt hangján,amit annyira imádok.Azt hiszem,orrba vágtam a nagy keresgélés közben.Hopsz!.:D
-Bocsi!Csak kerestem a lámpakapcsolót,mert semmit nem látok.-magyaráztam nevetve.
-Rájöttem,hogy nem látsz semmit!De elárulok egy titkot!Az arcomon biztos nincs!-nevetett ki.-De ez a tényen nem változtat,hogy fáj az orrom!Kérek rá gyógyi puszit!-követelőzött.Hiába nem láthattam az arcát,nem volt nehéz kitalálnom,hogy csak szórakozik velem.Kizárt,hogy annyira megütöttem volna!Mégis úgy döntöttem,hogy megadom neki,amit kért.Odahajoltam,hogy megpusziljam az orrát,mire ő gyorsan elfordította a fejét és a száját találtam el.
-Na!!Ez csalás volt!-nyavajogtam mosolyogva,mire ő egy erőteljesebb mozdulattal magára rántott.
-Nem!Csak időközben rájöttem,hogy a szám jobban fáj!-hangján hallani lehetett,ahogy vigyorog.

Apró puszikat hagyott az ujjaim hegyére és a kézfejemre,és így haladt egyre feljebb,mígnem elérte a nyakamat.Egyszerűen nem volt erőm,hogy lemásszak róla!Teljesen a hatalmába kerített és tudtam,hogy Ő már csak az enyém!
-Nekem nem fáj semmim!-incselkedtem vele,utalva ezzel a puszikra,amikkel a bőrömet kényeztette.Nem mellesleg amiktől a hideg is kirázott,olyan jól estek.
-Nem baj!-húzta meg a vállát.-Gondoltam jobb,ha megelőzzük a bajt!-nevetett.

Éppen a tenyerét vezette be a pólóm alá,amikor hatalmas dübögéseket hallottunk az ajtó felől.Először el nem tudtam volna képzelni,hogy ki lehet az,de miután hang is társult a "zaklatónkhoz",rájöttem.
-20 perc múlva legyetek a recepción!És ne kelljen megint feljönnöm!-kiabált az ajtó mögül Paul.Nem volt mérges,csak már ismeri Harryt.Meg szerintem nem hülye,és sejti,hogy mit csinálhat két szerelmes,amikor 2 hétig nem látták egymást,csak SKYPE-on keresztül.
-OKÉ!-szólt vissza Harry.-Miért van az,hogy mindenki a legrosszabbkor hiányol??
-Ez egy költői kérdés volt?-kérdeztem vissza mosolyogva,és legördültem róla.
-Az mindegy!Akkor sem kellene ilyenkor megzavarni.-puffogott.-Két dolog van,amit utálok!Ha felkeltenek,vagy ha abba kell valamit hagynom,amibe éppen csak kezdtem bele lendülni!
-Bolond vagy!-ráztam meg nevetve a fejemet,majd megcsókoltam.-Öltözzünk fel és menjünk le,mielőtt Pault kiakasztjuk!

19:40


*Paul szemszöge*

A délután folyamán Louisnak valahogy sikerült rávennie,hogy ma egy étteremben vacsorázzunk.Még mindig azt gondolom,hogy ez nem egy kitűnő ötlet,sőt,egyenesen borzalmas!De azt mondta,hogy végig sétál Adelaide főutcáján-ami megjegyzem elég hosszú-anyaszült meztelenül,ha nem viszem el őket.Tisztában voltam vele,hogy képes megcsinálni,így inkább nem ellenkeztem.Egy kis vigaszul szolgált,hogy megígérte,viselkedni fog.Hátha!!
-Na?Mindenki kész??-kérdeztem őket,ahogy lekocogtam a lépcsőn,egyenesen a recepciós pult elé.
-IGENIS KAPITÁNY!!!!ÓÓÓÓ.....KI LAKIK ODALENN...-kezdett bele Louis,Harry és Niall egyszerre.
-Jajj ne!Ezt fejezzétek be!-állítottam le őket.-Inkább menjünk!Minél hamarabb elindulunk,annál hamarabb vége lesz az estének!Gyerünk!-nyitottam ki nekik az ajtót.
-Nyugi Paul!Relax van!!-vigyorgott rám Zayn.Hát köszi!Ha a helyemben lennél,te sem volnál a legnyugodtabb!

Miután meggyőződtem arról,hogy senkit sem hagyunk hátra,betereltem őket az autóba,és már mentünk is.Most kezdődik a rémálmom!

20:21

 -Tessék!Jó étvágyat hozzá!-mosolygott a pincérnő,amikor letette a rendelésünket az asztalunkra.És lekopogom,eddig nem volt semmi baj!Remélem ez így is marad az este végéig!Sőt...örökre!..:D
-Megkóstolhatom?-nyúlt Niall a kanalával Zayn tányérjába.
-Nem!Ott a tiéd,kóstolgasd azt!-rántotta el a tányérját az arab srác.
-Héééé!!MI A FRANCOT CSINÁLTOK???!-visított Harry,mivel Zayn ráöntötte a levesét az öltönyére,ahogy elhúzta Niall elől.
-Bocsi haver!Nem direkt volt!-mentegetőzött Zayn és egy szalvétát nyomott Harry kezébe,hogy azzal törölgesse le a foltot.-Niall!Tűnj el a kajámtól!-fordult vissza.Niall pont beleérintette a kanalát a levesbe.
-De csak egy kanállal!Légysziii!!!!Én mást rendeltem!-könyörgött a szőkeség.
-Nem!-vágta rá Zayn.-Legközelebb majd rendelsz ilyet!
-Már megint kezdődik!-motyogtam magamban.-FIÚK!Hagyjátok abba,mert az egész étterem minket bámul!-szóltam rájuk mérgesen."De nem engedi,hogy egyek belőle!","Meg akarja enni az ÉN ennivalómat!","Leöntötték a kedvenc öltönyöm!"-jöttek a panaszok az asztal minden részéről,teljesen egyszerre.Már éppen rájuk akartam kiabálni,de valaki megelőzött.
-ÁÁÁÁH!!LOUIS!Vidd innen azt a kanalat!-állt fel Liam visítva,de úgy,hogy a széket is felborította.
-Elnézést,de akadt egy kis elintéznivalóm!-vigyorgott Louis,majd ő is felállt.-Bocsi,de ezeket elveszem!-gyűjtötte be a kanalakat a mellettünk lévő asztalról.Az embereket váratlanul érte a kisebb "merénylete",így még felháborodni sem volt idejük.Pedig volt,akinek a szájából szedte ki az evőeszközt!

Egy fél percig csak pislogtam,hogy mi történt,majd felpattantam és a két srác után mentem,akik a férfi Wc felé vették az irányt.Amikor beléptem az ajtón,Louis éppen a kanalakkal bombázta Liamet,aki azt sem tudta,hogy meneküljön meg a rémisztő tárgyaktól.Szinte a falra mászott,de még így is volt egy-kettő,ami eltalálta.
-Louis!Add ide azokat!!-kaptam ki a kezéből legalább 10(!!) darab kanalat.
-Jól van na!-háborodott fel Louis.-Csak segíteni akartam,hogy leküzdje a félelmét!-magyarázta vigyorogva.
-De így???!-rivallt rá halálra ijedt és dühös tekintettel Liam.
-Már mindegy!-zártam le azt a vitát,ami még el sem kezdődött igazán.-Gyerünk kifelé és viselkedjetek!-toltam ki őket az ajtón.Odasétáltunk egy hölgyhöz és megkértük,hogy vigyen tiszta evőeszközöket és egy üveg bort a szomszédos asztalhoz.-MI AZ ISTEN TÖRTÉNT ITT???-néztem végig ámultam a társaságon,akiket alig pár perccel ezelőtt hagytam ott.Az ételek kiborítva,hol az asztalra,hol a ruhájukra,hol más vendégek fejére.
-NIALL!!Add vissza a cipőmet!-bújt ki az asztal alól Harry és egy gyors lendülettel kikapta a fekete csuka jobb felét Niall kezéből.A lányok sírtak a nevetéstől,de közben igyekeztek levakarni a ruhájukról az ételmaradékokat.Amik gondolom egy 3 perces kajacsata eredményeként kerülhettek oda.
-Na jó!Elegem van!-gondoltam magamban.-Pincér!A számlát,de nagyon gyorsan!-kiabáltam.

A számla pár perc múlva a kezemben volt,amit villámsebességgel firkantottam alá.Nagy nehezen sikerült összeszednem a díszes társaságot és kihajtanom őket a kocsiig.
-Soha többet nem viszlek benneteket sehova!Mostantól a koncertek után bezárlak benneteket a szobátokba és a következő fellépésig ki sem jöhettek!!!-keltem ki magamból,amikor beindítottam a motort.Ők ezt természetesen nagyon szórakoztatónak találták.
-Néz-zétek!Paul...mindjárt...szét-robban!-röhögött Louis.A fejem valóban élénk vörös árnyalatot vett fel,de Lou csak rátett még egy lapáttal.

21:17

-Irány fel a szobátokba és ne lássalak benneteket!-mutattam a lift felé mérgesen.
-Igenis apuci!-szalutáltak egyszerre,majd a lift ajtaja becsukódott.

Nem bírom elhinni,hogy milyen gyerekesek!Már elmúltak 20 évesek,szóval már elvileg komolyodniuk kellene!De lehet,hogy ők visszafelé fejlődnek?!!Jajj...

Egy fél óra alatt képesek voltak galibát okozni...Nagyon felmérgeltek,az biztos!

Mérges Paul..XD :P

4 megjegyzés:

  1. Te lány! :D Olyan szinten megnevettettél még egy ilyen fárasztó nap után is... :D A humorérzéked is a helyén van. Édesek voltak a csókcsaták, sós a kiborított étel. So már csak az este van hátra. Kíváncsi vagyok, hogy alakul a szerelmeseké. :P Ügyes vagy nagyon. Üdvözöl: a töretlen rajongód <3

    VálaszTörlés
  2. Szakadok még mindig a nevetéstől:D Már nagyon vártam hogy mikor hozod :333

    VálaszTörlés
  3. szia :) egyszerűen csoda ahogyan te írsz *-* annyira átlehet élni mintha én is ott lennék :D mindig megnevettetsz :D anyumék nemtudják miért nevetek mindig és hülyének néznek :D mikor hozod a kövit?? :)) remélem még hétvégén :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett annyit nevettem rajta:) csak így tovább siess a kövivel

    VálaszTörlés