2013. december 22., vasárnap

Halihó manócskák!..:)

Igaz,hogy nem gyűlt össze a kért komment és pipa....de úgy döntöttem,hogy ma rakok ki részt.:) Remélem mindenkinek tetszeni fog..:) Legyetek kedvesek nyomot hagyni magatok után!!.:) komment/pipa/feliratkozás!!!.:) köszönöm!.:) Jó olvasást mindenkinek!.:) <3

19.fejezet

Szeretem,imádom,tetszik....


2014.Május.24. (Szombat)
02:40

 *Louis szemszöge*
-Halló??-vettem fel kómásan a telefont.Még azt sem néztem meg,ki az,csak felkaptam....el nem tudtam képzelni ki kereshet hajnalok hajnalán.o.O
-Szia.Felkeltettelek??-szólt bele.
-Hát..igen!Tudod az emberek ilyenkor általában aludni szoktak.Te miért nem teszed azt?-érdeklődtem.
-Mert nem tudok!Folyamatosan csak agyalok és agyalok!-magyarázta meg.
-És min??Legyél olyan rendi,hogy elmondod mi van és utána hagysz aludni.-kértem.
-Oké...na az van,hogy..folyton Beckyn jár az eszem.-jelentette ki.-A drága apuci nem engedi,hogy egy szobában aludjunk és nekem meg az öccse ágyában kell nyomorogom!Kényelmetlen és nem tudok elaludni,mert tudom,hogy Becky egy ajtóval arrébb fekszik tőlem!Most mi olyan vicces??-kérdezett,mert meghallotta,hogy nevetek.
-Az,hogy engem hívsz fel hajnalok hajnalán,azért mert nem tudsz aludni Becky nélkül.Könyörgöm!Ott fekszik egy ajtóval arrébb!Fogod magad és átmész!-tanácsoltam mosolyogva.
-És mi lesz az apjával??Ha megtudja kitekeri a nyakam!Vagy mást!-aggodalmaskodott.
-Ne legyél már ilyen beszari!Okos vagy és megoldod!Ha nem baj én alszok tovább!Jó éjszakát!Majd reggel beszélünk.-azzal letettem a telefont és visszafeküdtem.
-Ki volt az??-kérdezte Eleanor,aki ma úgy döntött,hogy velem tölti az éjszakát.
-Harry!Felhívott azért,mert nem tud aludni Becky nélkül!Nem értem miért ilyen vele....eddig minden lányt az első percben az ágyába vitt.És mikor érdekelte,hogy mit szól hozzá az apja?!!
-Azért érdekli,mert Becky iránt máshogy érez..szerintem szerelmes belé...-mondta barátnőm.Végülis..lehet van benne valami..De akkor engem el fog hanyagolni??!!! :O


*Harry szemszöge*

Miután beszéltem Louissal,sokkal könnyebb volt döntenem.Igaza volt mindenben!Én,aki soha..de tényleg soha nem figyeltem a lányok apjára,most hirtelen figyelek?!Na nem...ha megtudja,megtudja....Ez van!Nem tehetek arról,hogy folyamatosan Ő jár az eszemben!Lehet,hogy csak testileg vonzódom hozzá...de ha nem történik semmi "olyan" közöttünk soha nem is fogom megtudni!Valamit tennem kell!

Felálltam az ágyról,ami eléggé kicsinek bizonyult,hiszen mindenem lelógott róla.Óvatosan kinyitottam az ajtót és kidugtam rajta a fejem.Igyekeztem egy légynél is halkabb lenni,mert az apáknak olyan a fülük,mint a radar!Ha nem veszi észre,hogy kimegyek,akkor kevesebb lesz a gondom.A nagy settenkedés közepette a  szívbaj jött rám,amikor ajtónyitódást hallottam.Gyorsan bevágtam az ajtót és visszaugrottam az ágyba.Jól bevertem a lábamat az ágysarkába,de nem törődtem vele...inkább imádkoztam,hogy ne James legyen az,mert akkor végem van!!!

*Becky szemszöge*

Igaz,hogy sikerült elaludnom,miután Harry átment Rick szobájába,de egy óra múlva felkeltem és azóta egyszerűen nem tudok visszaaludni.Folyton Harryn jár az eszem....Még mindig felfoghatatlan számomra,hogy Harry Styles van a mellettem lévő szobában!Remélem azért egyszer sikerül megszoknom a közelségét.

Mivel már meguntam a plafon bámulását,úgy döntöttem,hogy lemegyek inni egy pohár tejet,hátha attól majd jobb lesz.Ahogy kinyitottam az ajtót és kiléptem a folyosóra,arra lettem figyelmes,hogy Rick szobájának ajtaja becsapódik.Megijedtem,hogy mi lehet a baj,ezért elhatároztam,hogy benézek.
-Hahó....Harry fent vagy??Te csaptad be az előbb az ajtót??-kérdeztem suttogva,ahogy beléptem.
-Phúú...csak te vagy az!-jelentette ki.
-Igen,én vagyok!Mert?Mi van??-kérdeztem.
-Jah...Öhmm...semmi csak le akartam menni,hogy igyak egy pohár vizet,amikor kijöttél a szobádból és..hát megijedtem.-mondta,majd felállt öcsém ágyáról.
-Értem.Akkor szerencséd van,mert én is inni mentem éppen,szóval lejöhetsz velem!Csak azért,hogy nehogy megijedj megint!-nevettem halkan.
-Hahahaa!Nagyon vicces.-mondta,de hallottam a hangján,hogy ő is mosolyog.

Halkan lesétáltunk a konyhába,ittunk,majd visszamentünk az emeletre.Már a szobám ajtaja előtt álltam,amikor észrevettem,hogy Ő is mögöttem van.
-Khm..-köszörültem meg a torkomat.-Mit szeretnél?-kérdeztem.
-Jah..gondoltam,hogy beszélgethetnénk.Te sem tudsz aludni és én sem,így legalább nem unatkozunk!-mondta és már be is tolt a szobába.
-Harry!Ha apa rájön,hogy itt vagy egyenként tépi ki azt a gyönyörű hajadat!Vagy még rosszabb!-nevettem,de azért aggódtam is.Tudom,hogy apa milyen és azt is,hogy mire képes az ő "kicsi" lányáért.
-Semmi baj!Csendben voltunk és kizárt,hogy észre vette volna,hogy kijöttem a szobából.Reggel majd visszamegyek és akkor fel sem fog tűnni neki.Ne aggódj annyit!-legyintett,majd befeküdt az ágyamba.Nem tartottam a legjobb ötletnek,de valamiért ellenkezni sem akartam.Előző éjszaka is jó volt mellette aludni..és akkor sem tett semmi olyat,amit nem kellett volna.Nagy nőcsábász hírében áll,pedig igazán türelmes és kedves.
-Oké,de akkor tényleg csendben!-kértem.-És miről akarsz beszélgetni??-ültem le mellé.
-Hmmm..lássuk csak!Mondjuk arról,hogy tényleg gyönyörűnek tartod a hajamat??-nézett rám mosolyogva.Azonnal rájöttem,hogy ezentúl nem szabad semmi meggondolatlan dolgot mondanom,mert azt azonnal félreérti.-Na??Mostmár nem mondod??-kérdezett,mikor nem szóltam semmit.
-Igen Harry..szeretem a hajadat,mert...mert szeretem és kész!-nyögtem ki végül.Még jó,hogy sötét volt,mert már most kezdtem vörösödni.
-Áhh...értem.Fogadni mernék,hogy minden vágyad,hogy beledúrj!-ült fel.Hirtelen majdnem rosszul lettem.Honnan a fenéből tud ő ilyeneket???!Tényleg szerettem volna megérinteni a haját,mert olyan csodálatos.Amióta csak rajongó lettem,kíváncsi vagyok arra,hogy milyen érzés lehet.-Na??-türelmetlenkedett.
-Szabad??-kérdeztem nevetve.
-Persze!Csak itt,csak most,csak neked.-mondta,majd megfogta a kezemet és a hajába tette.Gondolkodás nélkül,már-már reflexszerűen túrtam bele.Iszonyatosan hülyén éreztem magam...Ott ültünk az ágyamon,én meg Harry haját simogatom,miközben fülig ér a szám.Ilyen bolond is csak én lehetek!..:D -Na,milyen volt??-kérdezte,mikor kivettem a kezemet göndör fürtjei közül.
-Olyan...olyan..jó!Nem tudom...puha és selymes.Mindig is ilyennek képzeltem.-röhögtem saját magamon.
-Örülök,hogy tetszett...de most én jövök!-nagyon néztem,mert nem tudtam,hogy mire érti.-Csináljuk úgy,mintha ez egy játék lenne.Egyszer te mondasz valamit,ami tetszik rajtam...utána meg én mondok olyat,ami tetszik rajtad...És meg is lehet érinteni azt a területet.-magyarázta.
-Nem!!-vágtam rá.Éreztem,hogy ennek nem lesz jó vége!Megint előjött a perverz oldala...talán mégsem olyan "jókisfiú",mint ahogy gondoltam?!
-Na...megígérem,hogy jó lesz!-kérlelt.-Az előbb te voltál,tehát most én jövök!És csak azért,hogy lásd,milyen rendes vagyok nem érek olyan testrészedhez,amit nem szeretnél!Oké??-kédezett.
-Nem is tudom.....ez még min...-kezdtem bele,de közbevágott.
-Jó!Akkor csináljuk!!..Én is imádom a hajadat.Hosszú és csillog,amikor rásüt a nap.-jelentette ki mosolyogva.Nem is egyeztem bele a játékba,de nem törődött vele.Kérdően nézett rám,gondolom azért,hogy megfoghatja e a hajamat.Óvatosan bólintottam egyet....gondolom abból még nem lesz baj,ha hozzá ér a hajamhoz.Ennyit még megengedhetek!Vagy nem??Óvatosan kisimított egy tincset az arcomból,majd lassan odahajolt a nyakamnál elterülő hajtömeghez és beleszagolt.-Hmmm...barackos.Szeretem ezt az illatot.-jelentette ki mosolyogva,majd felegyedesedett.-Most te jössz!Gyerünk...mondj bármit.Mit szeretsz még bennem?-sürgetett.
-Én...a szemedet.-mondtam.Gondoltam olyat mondok,amit nem kell letapiznom.Már így is épp elég zavarban voltam.
-Igen? És miért??-kérdezett tovább.
-Mert...mert szép...zöld.Olyan,mint....egy végtelen tenger.-dadogtam és lehajtottam a fejemet.Tudtam,hogy sötét van és semmit sem lát,de nem mertem ránézni.
-Értem...Én szeretem az orrodat.Olyan kis tömpzsi és aranyos.-Odahajolt és nyomott rá egy puszit.A szívem majdnem kiugrott a helyéből.-Te jössz.-mondta.
-A mosolyod...a gödröcskék,amik előbukkannak minden rajongó szívét felmelegítik.-gondolkozás nélkül nyújtottam előre a kezem,hogy hozzá érjek az arcához.Azokat a híres gödröcskéket azonnal megéreztem,tehát mosolygott.A kezemet egy fél pillanat múlva el is kaptam.Nem értettem,hogy miért van rám ilyen hatással.Nem tudok ellenállni neki!!
-A lábaid...nem vagy magas,de mégis gyönyörűek és hosszúk.Selymes és kecses.-állapította meg,miután végig húzta ujjait a jobb lábamon.A hideg kirázott az érintésétől....Be kellett harapjam az alsó ajakamat,hogy el ne kiáltsam magam!
-Imádom a tetoválásaidat.-mondtam halkan egy kisebb csendet követően.
-És melyik a kedvenced??-kérdezte.A hangjában hallható volt valami furcsa...rekedt,de mégis lágy..olyan..tüzes!
-A madarak...nem is,inkább a pillangó.Vagy a hajó!-soroltam és mindegyiket megérintettem.Bőre meleg volt és selymes.
-Te kis telhetetlen!-nevetett.-Csak egyet lehetett volna mondanod!Most akkor én is hármat mondok.-jelentette ki.-Tetszik a kicsi kezed.-kulcsolta össze ujjainkat.-Szeretem az alakodat....pont jó mindened.-végig simított az oldalamon,majd megfogta a derekamat és egy hirtelen mozdulattal az ölébe húzott.Annyira meglepődtem,hogy a kezemmel véletlenül levertem az ébresztőórámat,ami egy nagy pukkanással ért földet.Nem törődtem vele,mert teljesen el voltam kábulva.-De,ami mégis a legjobban elnyerte a tetszésemet az a szád....hívogató!-hajolt még közelebb,ha az egyáltalán lehetséges,mert már így is csak egy fél cm volt közöttünk.A kezeimet a mellkasára nyomtam,hogy megállítsam,de hasztalan volt.Jó..mondjuk én sem próbáltam teljes erőmből eltolni magamtól...de na!-Meg akarlak csókolni.-mondta halkan.A levegő forró volt közöttünk,ő pedig már elég nehézkesen vette a levegőt.A szívem olyan gyorsan vert,hogy azt hittem,kiugrik a mellkasomból.Nem csodáltam volna,ha ott helyben kapok szívrohamot.!Az a pasi,aki után már évek óta csorog a nyálam,most azt mondja,hogy meg akar csókolni.Nem hinném el,ha nem a saját fülemmel hallottam volna.A fülemnél jobban,pedig csak Harry tettei bizonyították,hogy tényleg a valóságban vagyok és nem álmodok.Homlokát az enyémnek nyomta,majd megpuszilta az orromat.Lassan haladt egészen a számig...ott óvatosan érintette ajkait az enyémhez és egy édes puszilt lehet rá.
-Becky!Szívem,mi volt ez a nagy koppanás??-jött a hang az ajtóm mögül.Annyira megijedtem,hogy kiugrottam Harry karjaiból,az ajtóhoz szaladtam és nekitámaszkodtam a hátammal.-Fent vagy drágám??-szólongatott tovább apa.Levegőt sem mertem venni,nehogy rájöjjön valamire.

Szerencsére pár perc múlva feladta és visszament a szobájukba.Gondolom azt hitte,hogy alszok.Sietősen odamentem Harryhez,megfogtam a csuklóját és felhúztam az ágyról,majd az ajtó felé kezdtem tolni.
-Na!!Mi ez a nagy sietség?-kérdezte,miközben megfordult,hogy szemben legyen velem.
-Most menj vissza Rick szobájába és,ha lehet maradj csendben.-halkan,de mégis nagy lendülettel nyitottam ki az ajtót és löktem ki rajta a göndör hajú kaszanovát.
-De Becky....ez nem ér.Kérlek engedj be.-kérlelt a csukott ajtó mögül.
-Nem lehet!Menj aludni!-küldtem el és bezártam az ajtót.

04:35

Hiába múlt  már el fél öt,egyszerűen nem bírtam aludni.Mikor becsuktam a szememet,azonnal Harryt láttam magam mögött.A bőröm égett az érintései nyomán,a szám bizsergett csókja miatt.Nem voltam képes elhinni,hogy nem csak álmodtam...mert eddig az álmaimban fordult elő ilyen.Olyan mint egy illúzió,ami bármelyik pillanatban eltűnhet.Mégis olyan energiát adott,mintha feltöltöttek volna.Olyan hatással van rám,amit nem értek...ha a szemébe nézek kizárom a külvilágot és csak rá figyelek.Már az első pillanattól fogva...amikor a moziban táncoltunk azt hittem,hogy ennél már nem lehet jobb..de most rájöttem,hogy mégis.megcsókolt..vagyis szájon puszilt,de az már majdnem ugyanaz.Ha apa nem zavar meg minket,kitudja mik történtek volna!Ismerem már magam annyira,hogy tudom,nem bírtam volna ellenállni neki.Mintha elvarázsolna,mikor a közelében vagyok.

A pillangók nem tűnnek el a gyomromból,hiába telt már el azóta 2 óra.Folyamatosan arra gondolok,hogy milyen selymes volt a haja...hogy milyen izmos a felsőteste...hogy milyen kis huncut.Mert valljuk be,hogy nagyon is az!Kitalálta ezt az egész játékos dolgot,csak azért,hogy legyen indoka miért megcsókolni.Én meg még bele is mentem!Olyan naiv tudok lenni néha....holnapra úgysem lesz már jelentősége a ma éjszaka történteknek.Nem fogja érdekelni a dolog és elfelejti.Nem bánom..csak apa nehogy rájöjjön!!!


2014.Május.25. (Vasárnap)
08:02

Nem tudom,hogy miért,de boldogan és jókedvűen ébredtem fel.Alig aludtam 3 órát és mégis fittnek érzem magam.Minden rosszat elfelejtettem...már nem izgatott a betörős történet,mert tudtam,hogy Harry itt van és, ha kell megvéd bármitől.A közelében mindig biztonságban éreztem magam,de most valahogy még jobban.Vajon köze van ahhoz,ami az éjjel történt??Jajj...kit hülyítek!Persze,hogy köze van hozzá!Nagyon kíváncsi voltam,hogy Harry hogyan fog viselkedni velem,de azért féltem is...Mi lesz,ha már nem akar a barátom sem lenni azért,mert visszaküldtem aludni?!

A nagy gondolkodás közben rávettem magam,hogy kikeljek az ágyból és elindultam a konyha felé.Útközben megálltam Rick szobája előtt.Azon gondolkoztam,hogy vajon Harry alszik e még,vagy már felkelt.Végül úgy döntöttem,hogy megnézem a saját szememmel.Óvatosan benyitottam és megláttam Őt.Rick ágyában,hason fekve aludt,de a keze és a lába lelógott.Mivel tegnap anya nem húzta át a huzatot,így öcsém kocsis ágyneműjében kellett aludnia.Gondoltam egyet és visszamentem a szobámba a telefonomért,hogy letudjam fényképezni.Úgy nézett ki,mint egy nagy gyerek...azzal a különbséggel,hogy ő a világ leghelyesebb pasija.Zöld szemeit,most nem láthattam,mert behunyta őket,de hosszú szempillái megremegtek minden egyes lélegzetvételénél.Résnyire nyílt ajkain élesen szívta be a levegőt.Göndör haja pedig kócosan feküdt a párnán.Késztetést éreztem arra,hogy megint beletúrjak...de végül csak az arcát simítottam meg.Hiába voltam nagyon óvatos,azt is megérezte és mocorogni kezdett.Gyorsan felpattantam és a konyháig meg sem álltam.

Mivel anyáék még aludtak csináltam reggelit,hogy elüssem az időt.Mire készen lettem vele,mindenki felkelt és neki kezdtünk enni.Mikor összeakadt a tekintetünk Harryvel,ő mindig elmosolyodott,én meg lehajtottam a fejem.
-Becky!Szeretnék elmenni várost nézni!Elviszel??-kérdezte egy nemvárt pillanatban.
-Öhmm..nem is tudom.Mi lesz,ha meglátnak a fotósok?-kérdeztem vissza.
-Nem baj!Mostmár tudjuk,hogyan kezeljük őket.Kérlek!Felőlem jöhet Polly is,hogy nehogy azt higgyék,hogy randizunk.Na??
-Jajj Becky!Ne kérleld már magad!-parancsolt rám anya.Biztos megunta,hogy nem adok normális választ.
-Jó,legyen!-adtam be a derekam.-Megyek és felhívom Pollyt.-álltam fel.,de még azt pont láttam,ahogy Harry arcára egy önelégült vigyor ül ki.

5 megjegyzés:

  1. "-És mi lesz az apjával??Ha megtudja kitekeri a nyakam!Vagy mást!-aggodalmaskodott." - már nevetek és ezt még tudtad fokozni... Persze, hogy Louis saját magát félti, hogy majd Harry nem foglalkozik annyit vele. Tipikus Lou. :D De ugye így szeretjük.
    Aztán amikor bement Becky szobájába.... Azt hittem ott helyben halok meg. Jó érzéked van a közbezavarásokhoz. De ahj. Remélem a következő részben Polly figyelmes lesz és néha kettesben hagyja őket.
    Annyira perfect az egész. Nem tudok vele betelni. Komolyan, még levegőt is elfelejt az ember venni közben. Ezt hozod ki belőlem és szerintem sokakból. Remélem még a héten lesz folytatás és maximum holnap. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon nagyon örülök hogy tetszik és sajnálom hogy gonoszkodok veletek..:P de megéri kivárni a dolgokat.:) igyekszem minél hamarabb hozni a részt.:)

      Törlés
  2. olyan furcsa hogy miközben olvasom mindig mosolygok :) olyan kár hogy az apja benyitott :3 remélem a városnézésen is lesz valami :D hozd hamar a kövit :))

    VálaszTörlés
  3. Alig várom a kövi részt és ez a kis éjszaki játék :) imádom siess :*

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tettszik! Remek! Gyönyörű! Nem tudok mást mondani.

    VálaszTörlés