2013. október 29., kedd

Halihó Manók! *.*
Megjöttem az első résszel.Nem mondanék semmit csak annyit,hogy jó olvasást!Legalább egy komment után jön a következő.:)


 1.fejezet


2013.szeptember.27. (péntek)

*Becky szemszöge*
"Jajj ne!Még egy unalmas nap,amikor iskolába kell menni!"-gondoltam-"De sebaj,mert ez az utolsó évem és utána vége...Legalábbis a középsulinak biztos.Utána ki kell választanom egy jó főiskolát,ahol megtalálhatom a helyem.Csak addig,még elkéne döntenem,hogy mi akarok lenni ha "nagy" leszek."

Rengeteg ötletem van a jövőmmel kapcsolatban.Lehetnék divattervező,stylist,fodrász,sminkes,koreográfus vagy ovónő.De a legvonzóbb munka számomra a kertépítészet marad.Remélem sikerül leérettségiznem és megvalósítanom az álmomat,miszerint a világ megismeri a nevem.Szeretném,ha tudnák ki az a Rebecca Jane Morris!

Gondolataimat a telefonom újabb csörgése zavarta meg..amit egyáltalán nem bántam,hiszen kedvenc bandám dala üvöltött a kis készülékből.Lassan megnyomtam a "kikapcs" gombot.Lehet egy kicsit tényleg sokára állítottam le az ébresztőt,mert az öcsém mérgesen rontott be a szobámba.
-Becky!Kapcsold már ki azt az izét!!!!
-Jólvan,nem kell pattogni! Már elhallgatott ha nem vetted volna észre!Amúgy meg...már neked is nemsokára kelned kellett volna.-világosítottam fel Rick-et.
-Nem igaz!Még lett volna 5 percem!-vonta fel a szemöldökét felháborodottan.
-Aztaaaa...nagy kaland!-csúfoltam ki öcsémet és bevágtam magam mögött a fürdőszobám ajtaját.

Igen!Mert van saját fürdőm....sőt,még a szobám ajtaja is zárható.Igazán nem tudom,miért nem zárom be éjszakára és akkor nem tudna senki berontani hozzám azért,mert szól az ébresztőm.Vagy az ébresztő marad vagy elkések a suliból...ez van.

Miután megmostam az arcom és a fogam,felvittem a mindennapi alap sminkem.Semmi extra,csak egy kis púder,szemceruza és szempillaspirál.Nem szeretem,ha az arcomon egy kilónyi smink van, de enélkül szinte sehova sem megyek.Így sem vagyok valami szép...hát még smink nélkül?!! 
A sminkelés után felvettem egy melegebb ruhát,mivel ősz van és elég hűvöskés az idő.Begöndörítettem a hajam,majd leszaladtam a cuccaimmal a konyhába,ahol anya készítette a reggelinket.

-Jó reggelt!-köszöntem anyának.
-Jó reggelt neked is!Hogy aludtál?-kérdezte,miközben egy kenyeret kent meg sajtkrémmel.
-Óóóó...nagyon jól!!-vigyorogtam.Közben a táskámba tettem két szendvicset és egy üveg teát.
-Megint Harryvel álmodtál??-kérdezte mosolyogva.
-Igen.-vágtam rá a másodperc töredéke alatt.-De majd ha hazajöttem elmesélem.-adtam egy puszit anyának,felhúztam a cipőmet és kirohantam az ajtón.

Gyalog mentem,mert szeretek sétálni Párizs utcáin.Reggelente,már 7 órakkor is nagy a forgalom,de mégis megnyugvást ad.Míg odaértem a sulihoz,végig az álmomon gondolkodtam."Ha beérek,azonnal elmesélem Pollynak."-gondoltam.

Polly a legjobb barátnőm,már 13 éve.Azt hiszem,nem kaphattam volna nála jobb barátot.Mindig mellettem van,ha bajban vagyok.Tudja mikor van igazam és mikor nincs.Ha az utóbbi helyzet áll fel,azt mindig szóváteszi,amit csak tőle fogadok el.Ő az egyetlen,akire hallgatok,mielőtt cselekednék.Nagyon sokat vagyunk együt...A szüleink szerint kiegészítjük egymást.Például én szeretek bulizni,de ő nem.De rá tudom ám venni!!!......egy kis idő után..xD Ha együtt vagyunk,olyan sokat nevetünk,hogy az már fáj.Szó szerint,ugyanis én mindig megütöm magam a nagy röhögés közepette.Pollyval kitünő tanulók vagyunk,bár ő egy kicsit mindig jobb volt nálam.De valahogy rá nem tudok és nem is akarok féltékeny lenni.

3 megjegyzés:

  1. Máris nagyon tetszik a történet és kíváncsian várom a folytatást. A kritika része pedig... Talán csak annyi, hogy túl jó. :D
    Különösen tetszett az öccse hozzáállása, szinte magamra ismertem (öt perc pihi). Remélem azért majd mi is belátást nyerhetünk az álmába. Harry Styles-szal elkalandozni... Biztos csak jó lehetett.
    Szimpatikus maga a főszereplő is, de a barátnő karakterére is kíváncsi vagyok. Remélem valami őrült lány lesz, aki annyiszor csal majd mosolyt az arcomra, mint már rögtön az első rész. :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon szépen köszönöm..:) igyekezni fogok színessé tenni az egészet és persze viccessé..:P Becky tetvérének leszenek még jó beszólásai..:) A barátnő jellemére pedig hamarosan fény derül.:)

    VálaszTörlés
  3. Szia nekem tetszik ez a történet és kiváncsí leszek a folytatására. :)

    VálaszTörlés