2013. október 28., hétfő

Főszereplők:

Rebecca Jane Morris (kép nincs,mert a képzelőerőtökre bízom->szerk.megj.:D )

18 éves lány,aki családjával átlagos életet él Franciaország egyik legszebb városában,Párizsban.Az utolsó évét járja középiskolájában és hatalmas One Direction rajongó.Barátai "Beck"-nek,"Becky"-nek szólítják.


Harry Styles

Harry a manapság egyik legnépszerűbb,legjobb és legviccesebb fiúbandának,a One Direction-nek az egyik tagja.A 20 éves sztár ellenállhatatlan külsővel rendelkezik: barna loknik,smaragd zöld szemek,gödröcskés mosoly és elképesztő testalkat.Több ezer lány a lábai előtt hever,de egyikőjük sem tudja,milyen Harry valódi énje.Vajon lesz aki fényt derítsen rá??





Szereplők:



Louis Tomlinson

Ugyancsak a One Direction tagja.Humorával és egyediségével mindenkit levesz a lábáról.Harry legjobb barátja az x-factor óta.Louis mellett nehéz rossz kedvűnek lenni,mert gyerekes viselkedésével minden embert fel tud vidítani.Azonban,ha kell,tud komoly és felelősségteljes is lenni,mivel a banda legidőseb tagja.







Liam Payne

Az öt fiú közül ő a legkomolyabb.Mindig tudja,mi a helyes és sok bajból húzta ki a többieket.Természetesen egy-két csínytevésből ő sem maradhat ki.Barátnője Danielle Peazer.








Zayn Malik


Azt mondják,ő a rossz fiú.Szegény nem tud úszni és azt gondolja magáról,hogy rosszul táncol.(pedig ez nem így van)Nagyon kedves,megértő és vicces.Komoly kapcsolatban él Perrie Edwards-al.






Niall Horan


A banda ír tagja.Szőke fejével és ragyogó mosolyával lányok milliói rajonganak érte.Sajnos önbizalom hiányban szenved,aminek egy jó barát szavai hamar véget vetnek.Személyében szintén egy igazi mókamestert ismerhetünk meg.




Morris-család

James Morris->Becky édesapja,nagyon szereti a lányát,akivel szemben engedékeny,de az a BIZONYOS határ nála is megvan.
Susanna Morris->Becky anyukája,aki csodával határos módon imádja a One Direction-t...Ami Beckynek jól jöhet.
Richard Morris->A testvérével sokat veszekednek,de a bajban mindig összetartanak."Rick"-nek szólítják a barátai és 10 éves.

Polly Thomas
Becky legjobb barátnője és osztálytársa már 13 éve.Mindent megosztanak egymással,ahogy rajongásuk tárgyát is,a One Direction-t.

Kate Horace
Becky másik barátnője és osztálytársa 4 éve. Nem rajong a bandáért,de van egy barátja David.

További szereplők:

Jacquline: az ellensége Beckynek és barátnőinek.
Elenor Calder: Louis barátnője.
Perrie Edwards: Zayn barátnője,menyasszonya.
Danielle Peazer: Liam barátnője.
Dawn és Noel: Az ikrek Becky sulijában,Noel az osztálytársa is.
Paul: a 1D testőre és menedzsere egyben.
Anna és Rob: Harry anyukája és nevelőapja.
+a többiek :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése